Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted (edited)
14 minutes ago, Gojko & Stojko said:

Nema noskicha da se žali, mora da je već ispalio na Tajland a nas ostavio da ovde kašljemo :D.

Dimna izmaglica po gradu skoro čitave prošle sedmice i skoro svuda, sunce crveno popodne i dok je visoko, nije strašno ali valjda će klovnovima na vlasti biti malo teže da eskiviraju priču o klimatskim promenama i da i dalje guraju ugalj. Ubeđen sam da se PM Morison u svojoj happy clappers crkvi vikendom moli da što pre padne kiša.

SaE

daa! de nam noskic nestade?!

nije se valjda stvarno odselio... (mada da jeste, neminovno bi nam se ovde vec pohvalio :D)

Edited by roksi
Posted

Nego, sta cemo ove godine sa 'tradicionalnim' novogodisnjim/bozicnim okupljanjem u Sidneju?? 

#pitamzadruga 

Posted

Ja se preselio u Englesku, nisam mogao izdržati tu plutokratiju. Doduše, ako funta ode u kurac posle brexita, eto mene nazad.

noskich da napusti posao sa državne sise? :lolol: aj i to da vidim, kao i kako će se snaći na Tajlandu. U engleskoj treba mesec dana da otvoriš jebeni bankovni račun, dok na NZ (a verujem i kod vas prekotasmanski rodjaci) udjes u banku i kažeš “dobar dan, hteo bih otvoriti račun”, i za 5 minuta si izvan banke za eftpos kartom. 

Posted
11 hours ago, roksi said:

daa! de nam noskic nestade?!

Otkazao je internet da bi uštedeo $30. Ili koliko to već košta kod vas

Posted

Da, baš bi se on otvorio za internet, to je skupo bre. Koristio je s posla, al su mu izgleda ukinuli...

Posted
13 minutes ago, maharaja said:

U kojoj banci i zašto toliko dugo? Meni je cela procedura trajala deset minuta, prvog dana.

NatWest. Kako sam tek došao trebale reference, ovo, ono. A pošto otvaram offshore račun u Jersey sve im treba na papiru i poštom, ispunjeno olovkom - ne na računaru. 

Posted

A da bi dobio racun, treba i dokaz o prebivalistu/adresi na moje ime. A da bi dobio prebivaliste/stan, treba ti racun i credit report kojeg ne mozes...catch 22.

Srecom, sredih skoro sve na pomalo balkanski nacin. A racun za sada imam na TransferWise (preporucujem!).

Posted
2 hours ago, braca said:

Da, baš bi se on otvorio za internet, to je skupo bre. Koristio je s posla, al su mu izgleda ukinuli...

Da da, to ima smisla. Zli plutokratski IT na državnom poslu je blokirao forume i ostale sajtove za gubljenje vremena.

Posted
Pa kad sam plutokraticar. 
pa ti si izdao svetu srpsku juznu zemlju? :unsure: :ohmy:

sent from bubamoto

Posted

Moralo se... Dugacka prica, imas deo na "kakva vam je bila ova i sta ocekujete od nove godine".

Posted (edited)

pazi se sad, gravitaciono i magnetno si blizu ovog nasheg izvora, moze da se desi da upadnesh u crnu rupu, pa sledece godine didesh snama na tradiocionalne demonstracije subotom i na terenu diskutujesh ko je najvishe izdao rokenrol :hihi:

Edited by gospa buba
Posted
4 hours ago, dragance said:

NatWest. Kako sam tek došao trebale reference, ovo, ono. A pošto otvaram offshore račun u Jersey sve im treba na papiru i poštom, ispunjeno olovkom - ne na računaru. 

Naravno da mora duze. Sta je tu cudno?

Nego, samo cekaj da ti dodje Korbinara... pa da otvori sve Jersey racune.