Yoyogi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Kojih drugih? Koji i ne znaju gde je Japan. Kao što ni ti ne znaš.
pbg12345 Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 ja sam ranije vrlo malo znao o japanu, ali sam onda naleteo na jedan jako dobar forum pise dosta ljudi koji zive tamo. preporucujem svima. glupo mi da linkujem na drugi forum, ali cu reci da se zove kao jedan popularni slogan 90tih u srbiji nego jel ima ili nema namestaja u japanu? zbunjen sam :(
eumeswil Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Šta ih sprečava da promene takvu kuća-poso radnu kulturu i budu efikasniji? @Host
Yoyogi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Ima jedan jako dobar Forum o Japanu, čist kao dečje doopence. Nema smeća sa neta, nema linkova. Sve lična iskustva, fotografijama i komentarima dokumentovana. Tičher, ako je ikada u životu bio stvarač nečega, mogao bi samo da se postidi šta je on dozvolio i kao njegov doprinos degeneraciji čovečanstva.
Yoyogi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 43 minutes ago, Host said: Naravno da stan nije u Tokiju, tako da je nekorektno da ga poredis sa cenama u Sidneju. Kad si vec tu, da te nesto pitam - jel prave Yoyogi parkove u Nagoji? Veze ti nemaš.
teacher Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 6 minutes ago, Yoyogi said: Ima jedan jako dobar Forum o Japanu, čist kao dečje doopence. Nema smeća sa neta, nema linkova. Sve lična iskustva, fotografijama i komentarima dokumentovana. Tičher, ako je ikada u životu bio stvarač nečega, mogao bi samo da se postidi šta je on dozvolio i kao njegov doprinos degeneraciji čovečanstva. vrlo jaka izjava, može li neko objašnjenje? mislim, na moje naivno pitanje, najmanje je što očekujem neki odgovor bez ad hominem prozivanja.
Yoyogi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Jeste, ti si negovao glupost i googlanje, budalaštine koje čine publiku "complacent". Svako može da dovuče bilo koje smeće sa neta i da misli da nešto zna. To si ti promovisao, i do 30 minuta unazad. Koliko mali i beznačajan je tvoj uticaj na nepromenljivost vlasti u Srbiji bio, ti si jedan od onih koji tu političku kloaku cementiraju u večnost.
Yoyogi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 22 minutes ago, Host said: Japansko drustvo je neverovatno konzervativno. Pozeljno je da se ceo radni vek provede u jednoj firmi-zajednici i tu propusti nisu pozeljni, a otkaz nije opcija zato sto je to najveca sramota koja moze da se desi. Zbog toga je konformacija standardima sredine jaka, a sef je vrhunski autoritet koji se mora u svemu pratiti - izmedju ostalog sef odredjuje sopstvenim primerom kada se zavrsava radno vreme. E sad, taj sef takodje ima sef iznad sebe kome se mora podrediti i to tako ide do vrha piramide. Japanski covek je radni covek, ne osecaju se vrednim ako nesto ne rade. To se vidi po odlasku u penziju kada volontiraju na ispunjavanju raznih drustvenih zadataka. Sad bez zajebancije, svaka cast Yoyozha Sanu sto izdrzava u Japanu sa zenom nejapankom. Ono sto sam video je da su i mesoviti brakovi sa domorocima vrlo napeti sto se tice bilo kakve pomisli na integraciju u drustvo. To je mnogo bolje nego što misliš da si rekao.
Yoyogi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 27 minutes ago, teacher said: vrlo jaka izjava, može li neko objašnjenje? mislim, na moje naivno pitanje, najmanje je što očekujem neki odgovor bez ad hominem prozivanja. Jeste, ti si negovao glupost i googlanje, budalaštine koje čine publiku "complacent". Svako može da dovuče bilo koje smeće sa neta i da misli da nešto zna. To si ti promovisao, i do 30 minuta unazad. Koliko mali i beznačajan je tvoj uticaj na nepromenljivost vlasti u Srbiji bio, ti si jedan od onih koji tu političku kloaku cementiraju u večnost.
teacher Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 1 minute ago, Yoyogi said: Jeste, ti si negovao glupost i googlanje, budalaštine koje čine publiku "complacent". Svako može da dovuče bilo koje smeće sa neta i da misli da nešto zna. To si ti promovisao, i do 30 minuta unazad. Koliko mali i beznačajan je tvoj uticaj na nepromenljivost vlasti u Srbiji bio, ti si jedan od onih koji tu političku kloaku cementiraju u večnost. niđe veze. u svakom slučaju, postavio sam par pitanja, a jedno od njih je bilo kako kvalitetno da se živi u 4-sobnom stanu od 88kvm sa višečlanom porodicom. realno, meni samo kuhinja zauzima 16kvm i čini život lepšim meni i mojoj porodici. ako je u stanu od 88kvm kuhinja 16, onda ostaje 72 za 4 sobe i 2 kupatila-klonje, što daje manje od 15kvm po sobi.
Yoyogi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 4 minutes ago, teacher said: niđe veze. u svakom slučaju, postavio sam par pitanja, a jedno od njih je bilo kako kvalitetno da se živi u 4-sobnom stanu od 88kvm sa višečlanom porodicom. realno, meni samo kuhinja zauzima 16kvm i čini život lepšim meni i mojoj porodici. ako je u stanu od 88kvm kuhinja 16, onda ostaje 72 za 4 sobe i 2 kupatila-klonje, što daje manje od 15kvm po sobi. Ima to kod mene na sajtu. Ko ništa o Japanu ne zna, može tamo da vidi.
Yoyogi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 8 minutes ago, teacher said: niđe veze. u svakom slučaju, postavio sam par pitanja, a jedno od njih je bilo kako kvalitetno da se živi u 4-sobnom stanu od 88kvm sa višečlanom porodicom. realno, meni samo kuhinja zauzima 16kvm i čini život lepšim meni i mojoj porodici. ako je u stanu od 88kvm kuhinja 16, onda ostaje 72 za 4 sobe i 2 kupatila-klonje, što daje manje od 15kvm po sobi. Šta "niđe veze"? Tamo tebi i ostalima koji ne znaju gde je Japan ima lično napisano i fotografisano iskustvo. Ništa kao gowna sa tvoj sajta. Vrlo se kvalitetno živi. Vidi moj sajt, tamo lično se ide i uživa 100 puta više nego u tvojoj "google friendly" prćiji.
palikaris Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 niđe veze. u svakom slučaju, postavio sam par pitanja, a jedno od njih je bilo kako kvalitetno da se živi u 4-sobnom stanu od 88kvm sa višečlanom porodicom. realno, meni samo kuhinja zauzima 16kvm i čini život lepšim meni i mojoj porodici. ako je u stanu od 88kvm kuhinja 16, onda ostaje 72 za 4 sobe i 2 kupatila-klonje, što daje manje od 15kvm po sobi.Ticeru, 15kvm je relativno velika soba. Na primer, 3,5 sa 4,3 metara, decije sobe su obicno manje. Moze tu da se spakuje 3 spavace i dnevna soba, ako se ne rasipa preterano povrsina na hodnike.
Recommended Posts