Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

ako izbacim sve iz stana, opet moram negde da stavim stvari. ili da se ubijem jer mi je stan prazan, ali zato imam prostora da pikam fudbalicu sa decom.

Posted
5 minutes ago, Host said:

Imam racun u banci u Japanu. Dakle, jel stan u centru Tokija?

Stan je u Nagoji koja pravi više para nego Kanada, bez ikakvih resursa. Samo ljudski mozak. Robotika, proizvodnja, Nobelovci, svetska klasa medicine.

Posted
Just now, teacher said:

ako izbacim sve iz stana, opet moram negde da stavim stvari. ili da se ubijem jer mi je stan prazan, ali zato imam prostora da pikam fudbalicu sa decom.

Pa to je moj problem. Kada nisam ništa znao o Japanu, kao i ti danas i oduvek, kupio sam nameštaj. Jedne sofe sam se nekako rešio ostao je bračni krevet i neki ormari.

Trebaće mi bar 500 EUR da ih služba gradska odnese i da ih se rešim.

Posted

^pa da, uz pomoc vrhunske medicine. svetske klase

i prave pare!

Posted
1 minute ago, Yoyogi said:

Pa to je moj problem. Kada nisam ništa znao o Japanu, kao i ti danas i oduvek, kupio sam nameštaj. Jedne sofe sam se nekako rešio ostao je bračni krevet i neki ormari.

Trebaće mi bar 500 EUR da ih služba gradska odnese i da ih se rešim.

a gde si kupio namestaj ako ga u japanu ne koriste? doterao iz srbije?

Posted

Pa kupio, da se okućim. Posle video da je nepotreban.

Posted
3 minutes ago, Yoyogi said:

Pa kupio, da se okućim. Posle video da je nepotreban.

jasno je zasto si kupio, ali gde si kupio? ako u japanu ne koriste namestaj onda ga valjda nema u prodaji?

Posted

majko mila. Ovo mora da je Tičer naručio hajku.

Posted
2 minutes ago, Yoyogi said:

majko mila. Ovo mora da je Tičer naručio hajku.

kakva hajka, svi smo zainteresovani da vidimo taj know how, kako živeti kvalitetno, a da pri tom ne odemo u dugove.

Posted

I kako da naredjamo silne knjige u stanu koji nema police ni u kom obliku

Posted
3 minutes ago, teacher said:

kakva hajka, svi smo zainteresovani da vidimo taj know how, kako živeti kvalitetno, a da pri tom ne odemo u dugove.

Zainteresovani ste moj qrac, budalaštine (linkove ne klikćem) a ti predvodiš. Znaš ti kako nešto može da se sazna. Ne sa googla i linkova.

Posted
Just now, Yoyogi said:

Zainteresovani ste moj qrac, budalaštine (linkove ne klikćem) a ti predvodiš. Znaš ti kako nešto može da se sazna. Ne sa googla i linkova.

nemam ti ja pojma o guglu, niti sam bilo šta guglao pored tebe živog. slušam i pokušavam da primenim iskustva drugih.