Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

Sidnej danas: sa 38 na 21 stepen za 4 sata

Posted

o da, that too!

(moram ds furam sada ali ima tu jos stosta da se doda, cim stignem;)

Sta bi sa shirokopoteznim™ irigacionim radovima zapadno od Grate Dividing Range-a??

#pitamzadruga

Posted

Nikad od premijerke premijer!

Noskich, za protekle 3 godine je bio veći broj onih koji su čekali pucanje balona da razgrabe kuće na rasprodaji. Što ne znači da se neće desiti, dapaće...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Posted

Nikad od premijerke premijer!

Ovo bash i ne izgleda nesto mnogo k'o zensko, ne? 

Posted

Noskich, za protekle 3 godine je bio veći broj onih koji su čekali pucanje balona da razgrabe kuće na rasprodaji. Što ne znači da se neće desiti, dapaće...

Pazi, Chatswood nije veliko trziste po pitanju kuca. Tu se godisnje proda oko 50-ak kuca. Znaci trziste koje jedan jaci multimilioner ocas posla moze da izmanipulise prostom kupovinom desetina kuca i njihovim zakljucavanjem. 

Posted (edited)

Dobro, u tom periodu pre i sve do skora mogli su i da pozajmljuju od banke i stranci sve regularno. A mogu i sada preko rodbine. Tako da ako gledas samo 10% depozita nije preterano tesko ni puta 3 kuca izmanipulisati.

Edited by noskich
Posted

Ovo bash i ne izgleda nesto mnogo k'o zensko, ne?

Tako su mediji već počeli da joj drmaju kredibilitet, jer pobogu niie udata i nema djecu. Samo što ne kažu, kako će ona jadna und ružna biti premijerka? A imam osjećaj da će za kraće vrijeme više pozitivnog odraditi od oba prethodnika zajedno.

Posted

A imam osjećaj da će za kraće vrijeme više pozitivnog odraditi od oba prethodnika zajedno.

Javlja mi se!!!

Posted

Pazi, Chatswood nije veliko trziste po pitanju kuca. Tu se godisnje proda oko 50-ak kuca. Znaci trziste koje jedan jaci multimilioner ocas posla moze da izmanipulise prostom kupovinom desetina kuca i njihovim zakljucavanjem.

Tamo baš nisam jako dugo bio, jesu završili one zgrade iznad same želj. stanice?

Posted

Javlja mi se!!!

Sestra po veri tm. Ma isto k'o da je naše čeljade...
Posted

Sestra po veri tm. Ma isto k'o da je naše čeljade...

Lepa zena.

Gladys_Portrait-Web.jpg

Posted

Sta bi sa shirokopoteznim™ irigacionim radovima zapadno od Grate Dividing Range-a??

#pitamzadruga

yep ali nije samo to, vise sam mislila upravo na soldier settlement scheme i viseslojnu problematiku prouzrokovanu tim. zemlja nije bila uvek obradiva i prilagodiva zapadnom pristupu. za mnoge je to rezultiralo osecajem neuspeha (i na zalost neretko rezultiralo samoubistvom - sto btw nije nepoznanica ni kada su danasnji farmeri u pitanju). +obradjivanje zemlje na zapadni nacin je u prilicno slucajeva prouzrokovalo negativni ekoloski uticaj. 

mali uvod: https://soldiersettlement.records.nsw.gov.au/about/

+znacajna problematika oko Anzac-a. jos jedna od pandorinih kutija anglo-australije.

Posted

Tako su mediji već počeli da joj drmaju kredibilitet, jer pobogu niie udata i nema djecu. Samo što ne kažu, kako će ona jadna und ružna biti premijerka? A imam osjećaj da će za kraće vrijeme više pozitivnog odraditi od oba prethodnika zajedno.

ha. pa nije valjda to kandidatura za lepotu (doduse, da smo u usa, tramp bi joj sigurno dao otkaz, kao expert misica juniverzuma).  

drzimo fige da nesto poboljsa za vas tamo gore u nsw.