November 25, 20168 yr Ja bih pobegao iz Australije na tvom mestu. To kriza, to nemastina :( Ima li neki fond za pomoc Australiji, mozda bih i razmislio da uplatim neku kintu? Hvala ti, dobri covece!
November 25, 20168 yr Sirotinjo, i Bogu si teška, što je govorio moj pradeda (koji je poginuo u Australiji)
November 25, 20168 yr Preporučam knjigu o teškom životu našijeh pomoraca, dobar deo je posvećen i Australiji.
November 25, 20168 yr Neni je malo heavy ovo da sa dve plate možeš da iznajmiš dvosoban stan. Neki evropski prosek je da sa 1/2 - 1/3 od jedne prosečne plate iznajmljuješ takav isti (ne računam tu supermetropole). To mi svakako deluje kao bolji dil.
November 25, 20168 yr Sta mu dodje Sidney nego supermetropola. Naravno, mada sam ja stekao utisak da se priča o Australiji generalno.
November 25, 20168 yr Naravno, mada sam ja stekao utisak da se priča o Australiji generalno.Te priče "generalno" su slične za sve zemlje - što je veća zemlja/kontinent to su manje suvisle... Eno pogledaj one Amerike, sve će ti biti jasno... ???????????? Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
November 25, 20168 yr Bil Brajson - knjiga o Australiji... Do bola... Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
November 25, 20168 yr Ja još nisam pronašao ni jednu njegovu da nije. A nije da nisam tražio - i da ne tražim... Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
November 25, 20168 yr ja ne znam za vas al ja ovako krpim kraj s krajem svaka donacija dobrodosla. thank you kindly. Edited November 25, 20168 yr by roksi