January 6, 20178 yr ne mogu ga locirati da l' je vise bluz ili dzez al mislim da mozda za nijansu vise pripada ovom topiku (barem pocne vrlo bluzi)
January 7, 20178 yr People ask me if jazz always has the blues in it. I say, if it sounds good it does. (Wynton Marsalis)
January 17, 20178 yr People ask me if jazz always has the blues in it. I say, if it sounds good it does. (Wynton Marsalis) tru dat
January 17, 20178 yr E, ovako se svira bluz. Svi oni BibiKingovi da idu kod nje na časove Rase, ne budi prase, poslušaj
January 17, 20178 yr E, ovako se svira bluz. Svi oni BibiKingovi da idu kod nje na časove dobro ona to:) al da ne preterujemo i ipak dozvolimo kingovima zasluzena postolja. njima barem nije palo s neba, zasluzili su svakom notom;) http://youtu.be/sMsayqHftPQ Edited January 17, 20178 yr by roksi
January 17, 20178 yr Ma, jesu, ne sporim. Nego me Ayo stalno iznenadjuje. Ovo je njen uobičajeni zvuk E, kad neko iz toga usput skoči do bluza i napravi remekdelo...... .....onda skapiram da bluz zaista jeste u emociji, pre svega.