Pontijak Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 wow, pontijace, zaista fenomenalno :) (i dalje ti od sveg srca zavidim, na najlepsi moguci nacin;) nema na cemu da se zavidi kada sam sve blizi casu smrti a sve dalje od casa rodjenja (nije bluz ali jeste patetika :D )
roksi Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 hahaha, e po tom pitanju niko ne moze da se izvuce;) (patetika/nepatetika, isto nam se pise:)) za sve nas (blaga morbidnost, kaj ne?):
Pontijak Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 (edited) hahaha, e po tom pitanju niko ne moze da se izvuce;) (patetika/nepatetika, isto nam se pise:)) isto nam se pise ali nije svejedno kada ce da nam se ispise :D i u to ime nesto veselo taman kao moja priprema za hladno pivo posle posla :) Edited April 16, 2015 by Pontijak
roksi Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 hahah, ma svejedno;) malo ranije, malo kasnije.. same youknowwhat d i v n a stvar:) tnx (big mama je carica)
Pontijak Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 d i v n a stvar:) tnx (big mama je carica) bogme, zenska imala em mocan glas em opako svirala usne harmonike :)
roksi Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 bogme, zenska imala em mocan glas em opako svirala usne harmonike :) kukuu... nego, da i ja malo pridodam optimizmu;) =
John Coltrane Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 (edited) Ode nam kralj :(Blues Boy King Ovu numeru posebno volim Inace mini serija velikih bluzera na BBC, bas sam je slusao ovih dana (uz Kinga tu su Muddy Waters, Robert Johnson, John Lee Hoker, Bessie Smith) http://www.bbc.co.uk/programmes/b04crxv1 mada sumnjam da je ljudima na ovom topicu nesto nepoznato iz njegovog zivota. Edited May 15, 2015 by John Coltrane
Recommended Posts