April 16, 201510 yr wow, pontijace, zaista fenomenalno :) (i dalje ti od sveg srca zavidim, na najlepsi moguci nacin;) nema na cemu da se zavidi kada sam sve blizi casu smrti a sve dalje od casa rodjenja (nije bluz ali jeste patetika :D )
April 16, 201510 yr hahaha, e po tom pitanju niko ne moze da se izvuce;) (patetika/nepatetika, isto nam se pise:)) za sve nas (blaga morbidnost, kaj ne?):
April 16, 201510 yr hahaha, e po tom pitanju niko ne moze da se izvuce;) (patetika/nepatetika, isto nam se pise:)) isto nam se pise ali nije svejedno kada ce da nam se ispise :D i u to ime nesto veselo taman kao moja priprema za hladno pivo posle posla :) Edited April 16, 201510 yr by Pontijak
April 16, 201510 yr hahah, ma svejedno;) malo ranije, malo kasnije.. same youknowwhat d i v n a stvar:) tnx (big mama je carica)
April 16, 201510 yr d i v n a stvar:) tnx (big mama je carica) bogme, zenska imala em mocan glas em opako svirala usne harmonike :)
April 16, 201510 yr bogme, zenska imala em mocan glas em opako svirala usne harmonike :) kukuu... nego, da i ja malo pridodam optimizmu;) =
May 15, 20159 yr Ode nam kralj :(Blues Boy King Ovu numeru posebno volim Inace mini serija velikih bluzera na BBC, bas sam je slusao ovih dana (uz Kinga tu su Muddy Waters, Robert Johnson, John Lee Hoker, Bessie Smith) http://www.bbc.co.uk/programmes/b04crxv1 mada sumnjam da je ljudima na ovom topicu nesto nepoznato iz njegovog zivota. Edited May 15, 20159 yr by John Coltrane