Đipalo Junuz Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 All but two of Japan's 50 reactors have been offline since the March 2011 magnitude-9.0 earthquake and ensuing tsunami triggered multiple meltdowns and massive radiation leaks at the Fukushima Dai-ichi nuclear power plant, about 160 miles northeast of Tokyo. Izmišljaju, rek'o jojojojogi onomad da sve funkcioniše besprekorno™ i da nema po život smrtonosno ozračenih i da se roaming čita ro-ming i da gps uređaj mora da se kupi za svaku zemlju posebno zbog ro-ming-a -_-
radisa Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Eh, Jojogi imao tri sata u sobi. :(Nedostje :(
Indy Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 nema po život smrtonosno ozračenih Zanimljiv izraz.Btw. barem u tome je bio u pravu.
ficfiric Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Nasao nove ortake pa nas sad ne poznaje 5. oktobar, dan kada se sete Dzoa, druge dane ko me yebe, kako zivim, to ja znam.Vidi tamo, 3 ortaka moja nesto rade.Ruse zgradu:A kad su sakure cvetale, pre 6 meseci, bila je tu, mislio sam trajace 100 godina. Tako je to u Japanu, 30 godina i rushi:Nego, sto samo ono dosao...a, da: za ovo sto imamo smo se cak i borili. Sedeo sam u bageru i mislio "jooj, samo da me mama vidi".http://www.srbijadotokija.com/forums/showthread.php?6-Foto-za-danas/page54
Đipalo Junuz Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Topik iz naftalina, ali mislim da ovaj post pripada i ovde... cveće u fukušimi
Rowanoke Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Pratim neku nasu putnicu koja se zatekla u Chileu kada je bio ovaj zemljotres u Japanu, odmah su Chileanske vlasti objavile uzbunu o mogucem cunamiju.
Recommended Posts