Nikola Kiric Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 hmmm, siguran sam da me postarina za 3 sfronta i 2 Distressa kostala svega 20 evra. do australije. tako da ne znam gde je zapelo...
assück Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 tek mi sada nista nije jasno. mozda i u Svedskoj posti rade pausalno kao i u nasoj? zvuci malo verovatno ali nista nije iskljuceno...
maheem Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 tek mi sada nista nije jasno. mozda i u Svedskoj posti rade pausalno kao i u nasoj? zvuci malo verovatno ali nista nije iskljuceno... nije do pošte već do prodavca. verovatno šalje kao neki poseban paket po toj ceni. to je čest problem i sa prodavcima na discogsu dok na juno.co.uk poštarina izlazi oko 4-5 evra. mada možda gršim, možda juno ima neki deal sa poštom...
assück Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 da, ali sto bi slao na jedan nacin u evropu a drugi u australiju? jedino ako posta ima jedan arsin za AU i drugi za vostok evrope...
maheem Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 posalji mi adresu gde moze direktno da se uzme u swe
assück Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 posalji mi adresu gde moze direktno da se uzme u swe nemam stabilnu adresu, nema ni na njihovom sajtu
Nikola Kiric Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 nerecords@hotmail.com Assuck, ima brat Distress/Odpadki Civilizacije zuti vinil na prodaju, ako te zanima
wayfaring stranger Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 posalji mi adresu gde moze direktno da se uzme u swe Poslao sam ti adresu i e-mail na PM.
bad music for bad people Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 nerecords@hotmail.com Assuck, ima brat Distress/Odpadki Civilizacije zuti vinil na prodaju, ako te zanima istina. dao mi hadžo pataren prekjuče u zagrabiji.
assück Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 ali to je to sto kazem. uzeo bih zbog Odpadki Civilizacije, ali jebiga, kupio sam vec onaj 12" Distress. a imam i 7" na NTTBW. treca varijanta mi je vec too much :(
Nikola Kiric Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Odpadki su super, meni mozda najdrazi Slo HC. Distress je super. jbt, snimao Srdjan Marjanovic!?!?! sta je taj lik tada mislio kad ih je cuo u studiju???
Willow Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Sjajna ploča, jedan od najboljih albuma ove godine.
Recommended Posts