Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

21e postarina?  :huh:  :wacko:  :blink:

'rsupicku

imas Solunski Front?

• Replies 3.3k
  • Views 220.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 40 godina od subterranean jungle, na letnjoj rasprodaji i još prelelepan ljubičasti vinil i eto izgovora da gi dodam kolekciji... inače kad god naručujem od mascom šupaka koristim se šupačkom met

• wayfaring stranger
    wayfaring stranger

23. januara 1985 izašao je prvi album Partibrejkersa. Izuzetak koji je postao pravilo. Disciplina je tu da se podsetim kako su prva dva domaća albuma koja sam presluša, bila upravo ova dva, zahvaljuju

• vladavsnarod
    vladavsnarod

Ja sam napravio ciniju od ploce Olivera Mandica.   

Posted Images

hmmm, siguran sam da me postarina za 3 sfronta i 2 Distressa kostala svega 20 evra. do australije. tako da ne znam gde je zapelo...

tek mi sada nista nije jasno. mozda i u Svedskoj posti rade pausalno kao i u nasoj? zvuci malo verovatno ali nista nije iskljuceno...

On 8. 12. 2014. at 12:13, assück said:

tek mi sada nista nije jasno. mozda i u Svedskoj posti rade pausalno kao i u nasoj? zvuci malo verovatno ali nista nije iskljuceno...

nije do pošte već do prodavca. verovatno šalje kao neki poseban paket po toj ceni. to je čest problem i sa prodavcima na discogsu dok na juno.co.uk poštarina izlazi oko 4-5 evra. mada možda gršim, možda juno ima neki deal sa poštom...

da, ali sto bi slao na jedan nacin u evropu a drugi u australiju? jedino ako posta ima jedan arsin za AU i drugi za vostok evrope...

Je si li to ti? :cry:

posalji mi adresu gde moze direktno da se uzme u swe

On 8. 12. 2014. at 12:26, Ravanelli said:

Je si li to ti? :cry:

mo ja ljubavi

On 8. 12. 2014. at 12:28, maheem said:

nemam stabilnu adresu, nema ni na njihovom sajtu

nerecords@hotmail.com

Assuck, ima brat Distress/Odpadki Civilizacije zuti vinil na prodaju, ako te zanima

On 8. 12. 2014. at 12:28, maheem said:

Poslao sam ti adresu i e-mail na PM.

On 8. 12. 2014. at 12:58, Nikola Kiric said:

nerecords@hotmail.com

Assuck, ima brat Distress/Odpadki Civilizacije zuti vinil na prodaju, ako te zanima

istina. dao mi hadžo pataren prekjuče u zagrabiji.

ali to je to sto kazem. uzeo bih zbog Odpadki Civilizacije, ali jebiga, kupio sam vec onaj 12" Distress. a imam i 7" na NTTBW. treca varijanta mi je vec too much  :(

Odpadki su super, meni mozda najdrazi Slo HC.

Distress je super. jbt, snimao Srdjan Marjanovic!?!?! sta je taj lik tada mislio kad ih je cuo u studiju???

• Author

Sjajna ploča, jedan od najboljih albuma ove godine. 

SDC18369.JPG