Nikola Kiric Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 odlcno: fenomenalno: sa nestrpljenjem se ocekuje vinil milenijuma:
kurdi Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Uh sto je taj Playing with a Different Sex dobro narezan, umalo se nisam srusio kada sam ga posle 20 godina ponovo stavio na gramofon. Retko dobro snimljeni bubnjevi i bas u novotalasno doba, energija takva da se prasti iz zvucnika. jeste neverovatno kako zvuci. drugi album nazalost nemam na vinilu. np:
Mostly harmless Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Fucking amazing. Iako sam postao ogroman fan vinila, i ušao u priču potpuno, nikako mi nije jasno kako ovo sa slike daje muziku
batticuore Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Fucking amazing. Iako sam postala ogroman fan vinila, mada još uvek nemam gramofon, nikako mi nije jasno kako ovo sa slike daje muziku
Alphons Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Pozdrav vinildžijama. Nadam se da ću uskoro popraviti gramofon, pa me zanima gde se snabdevate pločama. Znam da na kupindu/limundu ima ploča, da ima ona berza ploča u Limundovom kafiću u Dalmatinskoj, a vidjam ih i kod uličnih prodavaca. Gde još da gledam ?
vladavsnarod Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Pozdrav vinildžijama. Nadam se da ću uskoro popraviti gramofon, pa me zanima gde se snabdevate pločama. Znam da na kupindu/limundu ima ploča, da ima ona berza ploča u Limundovom kafiću u Dalmatinskoj, a vidjam ih i kod uličnih prodavaca. Gde još da gledam ? http://www.pinballwizardrecords.com/online/index.php http://yugovinyl.blogspot.com/
Прслин Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 За ову прву сам дуго мислио да је имамо само деведесетдвојка и ја, а онда ми је остала код ортака отприлике у исто време када је једна његова енциклопедија остала код мене, па сам до сада мислио да је имају само деведесетдвојка и он. У ствари, ако си је набавио од неког Мише...
wayfaring stranger Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Od 23 do sna je vreme za slusanje muzike. Narednih dana jos izdanja Cosmic soundsa na vinilu .....
Recommended Posts