Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

odlcno:

1-naslov-1.jpg

fenomenalno:

cao-picke.jpg

sa nestrpljenjem se ocekuje vinil milenijuma:

1-naslov--1.jpg

Posted

Uh sto je taj Playing with a Different Sex dobro narezan, umalo se nisam srusio kada sam ga posle 20 godina ponovo stavio na gramofon. Retko dobro snimljeni bubnjevi i bas u novotalasno doba, energija takva da se prasti iz zvucnika.

jeste neverovatno kako zvuci. drugi album nazalost nemam na vinilu.

np:

106352.jpg

Posted

Evo kako izgleda 1000X uvelicano.

fu2ykp.jpg

Posted

Fucking amazing. Iako sam postao ogroman fan vinila, i ušao u priču potpuno, nikako mi nije jasno kako ovo sa slike daje muziku :blush:

Posted

Fucking amazing. Iako sam postala ogroman fan vinila, mada još uvek nemam gramofon, nikako mi nije jasno kako ovo sa slike daje muziku :blush:

Posted

Pozdrav vinildžijama.

Nadam se da ću uskoro popraviti gramofon, pa me zanima gde se snabdevate pločama. Znam da na kupindu/limundu ima ploča, da ima ona berza ploča u Limundovom kafiću u Dalmatinskoj, a vidjam ih i kod uličnih prodavaca. 

Gde još da gledam ?

Posted

obe kompilacije su hit do hita:

NipponGirls-LP_1.jpg

Nippon-Girls-72dpi.jpg

Posted

Jonathan-Richman--The-Mo-Rock-n-Roll-Wit

152145.jpg

:Hail:

За ову прву сам дуго мислио да је имамо само деведесетдвојка и ја, а онда ми је остала код ортака отприлике у исто време када је једна његова енциклопедија остала код мене, па сам до сада мислио да је имају само деведесетдвојка и он. :lol:

У ствари, ако си је набавио од неког Мише... :unsure:

Posted

Od 23 do sna je vreme za slusanje muzike. Narednih dana jos izdanja Cosmic soundsa na vinilu .....

244ee69.jpg