Parsons Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 u manhajmu. odlicno ocuvane ploce, kako nemcima prilici -_- , za 1-3 evra. uzeo sam jos gomilu, grandmothers and frogs
wayfaring stranger Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 @ljakse...Pre nekoliko strana sam napisao svoju impresiju o ovoj ploci. Baci par reci ..
ljakse Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 (edited) Pa malo sam neobjektivan jerbo su mi dobri drugari i pratim ih od početka, ali ono, jedan od top 3 domaćih bendova u svakom slučaju, a album je brutalan. Sad će biti i malo iznenađenja za prog metalere koji ih pasionirano prate. Edited September 19, 2014 by ljakse
Willow Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 (edited) \m/ https://www.youtube.com/watch?v=CyG_2HrOOvo Edited September 20, 2014 by Willow
Nikola Kiric Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 moderan klasik australijskog rnra/panka:
Willow Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 (edited) Kul. Fin album. Kako si zadovoljan kvalitetom konkretnog izdanja (izradom vinila itd.) i zvukom? Edited October 2, 2014 by Willow
Parsons Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ovaj dupli lp je dobar, zvuk odlican. mada su moji prohtevi u tom pogledu daleko ispod klasicnih audiofilskih. ali, vrlo cesto su nova izdanja i reizdanja uradjena sa jako losim presungom . vinil ume da bude kao palacinka tanak (po onome kako ja pravim palacinke) i ne zadovoljava cak ni moje relativno niske kriterijume.
Recommended Posts