wayfaring stranger Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Ima li krckanja na tvom primerku? KUpio sam plocu u Pinball wizardu i dosta krcka, tiho krckanje koje poprilicno iritira.
klimt Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Ima li krckanja na tvom primerku? KUpio sam plocu u Pinball wizardu i dosta krcka, tiho krckanje koje poprilicno iritira. Isti slučaj, kupljeno u PW-u, dosta krcka...
Nikola Kiric Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Klimt, slusao sam rip koji si prosledio - hvala! odlican je album, nazalost, u pravu ste sto se krckanja tice. pretpostavljam da je tako uradjeno, tj. mozda nije bilo test pressinga da se to proveri...
wayfaring stranger Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Ripovao sam moj primerak odmah po kupovini. Hteo da okacim na Stereov. ali mi bilo glupo. Mislio sam da sam nagazio na los primerak. A cini se da nisam uaamljen. Bio kod Zike, ali gospoja ne menja primerke bez racuna, a ja racunao prodavnica od imena, nov primerak....
Nikola Kiric Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 zvuci kao defekt u rezanju, pa bolje kontaktiraj izdavaca i vidi je li tako kod svih primeraka...
Nikola Kiric Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 ubedljivo najbolje sto je RM snimio, prvenstveno jer nema pevanja/textova.
maheem Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Parsons ide u djeve? :) Mogu ploche u ruchni prtljag do 20kg
Parsons Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ne bro, nakupovah se u Becu svega i svacega. Hvala btw :)
maheem Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Lepo, pisi sta si to lepo pazario. Ja za sada samo parim ochi i drazim ushi po radnjama :D
Recommended Posts