June 12, 201410 yr Temple of the smoke Slusao mp3 sa neta i nisam se odusevio. Ukazala se prilika za psihodelicni vinil iiiiii .... kada se stavi na gramofon, ovo izuva. Kaze Bad music da su najbolji domaci bend uzivo. Morace da se overi prvom prilikom. Edited June 12, 201410 yr by wayfaring stranger
June 12, 201410 yr Nemam vise slobodnih KB-a za slike pa cu da iskoristim slidzu sa neta. Svojevremeno kupio na Bastinu preporuku iako ih nisam slusao do tada. Odlican bend. Jedan od najboljih iz Slovenije.
June 13, 201410 yr slazem se. gde si nasao TOS LP? koliko? Od benda. Mislim da Losa muzika moze da ti zavrsi bolju cenu, obzirom da su stari znanci.
July 2, 201410 yr Reklo bi se nespojivo .... ali ... prve tri ploce sam ripovao za potrebe drugog foruma, a Branku Parlic sam kupio prosle nedelje, danas stigao da preslusam samo prvu stranu. Ima odlicnih kompozicija.
July 19, 201410 yr da sam ovo čuo na vreme (krajem prošle godine) sigurno bi uletela na godišnju listu u prvih 3-5. sve najbolje od ranih radova buzzcocks, wire i jam + prstohvat garažnog panka. dwnld: http://www.mediafire.com/download/hplqwo179b9dpc4/LT_CC.zip
July 26, 201410 yr Nova ploča Branke Parlić "Satie & Beyond". Šest savršenih kompozicija u savršenom izvođenju! Odavno nisam ovako uživao u muzici!!! Hvala strendžeru što je uslikao ploču, nisam imao pojma da je ovo izašlo.