Nikola Kiric Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Buldozer "Pljuni istini u oci", originalno izdanje, Alta, hvala ebayu za ovu bagatelu!!!! nemam sliku, omot je nesto drugaciji od kasnijeg Helidonovog izdanja, deo gde je "Svaki covek ima svoj blues" sa Titovom fotkom je kasnije zamenjen.
Apollo Creed Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Hej Kiriću, jesi gledao/slušao nekad Whitehorse iz Melburna?...Bili pre par nedelja u Bgd, pravo niotkuda...prilicno fascinantan/brutalan performans uzivo, neki sludge/doom al usporeno do maksimuma+pevac izgleda scary a tako i "peva"...Znam da nije tvoj zanr,al cisto da proverim...
beatakeshi Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Buldozer "Pljuni istini u oci", originalno izdanje, Alta, hvala ebayu za ovu bagatelu!!!! nemam sliku, omot je nesto drugaciji od kasnijeg Helidonovog izdanja, deo gde je "Svaki covek ima svoj blues" sa Titovom fotkom je kasnije zamenjen. Pošto, ako nije tajna?
Nikola Kiric Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Nisam nikad cuo za Whitehorse, sumnjam da su bili ovde, mnogi australijski bendovi nas zaobilaze, jer se ne isplati da lete ovamo. beattakeshi, bilo je US$29 sa postarinom ukljucenom u cenu. ploca u M- stanju, omot ostareo, ali ne pohaban, ni ja nisam mogao da verujem...
Nikola Kiric Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Apollo Creed, lazem, gledao sam ih u Melburnu 2007, tacnije svirao sa njima. pevac je drzao Missing Link Records prodavnicu, Pete se bese zove, dobar lik. nakon svirke se zamalo potukao sa svojim bubnjarem...
Nikola Kiric Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 mislim, nisam ja licno svirao sa njima, moj bend je svirao sa Whitehorse i jos par bendova
beatakeshi Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Nek je sa srećom. Jedna od najvažnijih (i meni najdražih) ploča.
Nikola Kiric Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 odlican album, imao sam samo Helidonovo izdanje, unisteno, a omot je bio nepotpun
wayfaring stranger Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Kakva je ovo nalepnica na UBR-u??? Izasli Distress u nekoliko varijanti + ovo http://www.discogs.com/Distress-Izdaja-Ljudskih-Prava-30th-Anniversary-Edition/release/5603204
assück Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 ma, plastika je od nekog drugog singla :D ako budes nabavljao ovaj Distress/O.C. split, ucipio bih se i ja za 1 kom ovaj drugi ce valjda uzeti ortak na distro
Recommended Posts