Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

ja još uvek živim bez gramofona ...

... i ti to zoves zivot :)
Posted (edited)

Mad about 7"

DSCF5318.JPG

DSCF5261.JPG

DSCF5262.JPG

Edited by wayfaring stranger
Posted

Danas se, u staklencu na Trgu, održava ne znam koja po redu HiFi Berza.

Obično bude i dobra ponuda ploča.

post-8715-0-05277700-1396184100.jpg

Posted

Nisam nikada do sada slusao ovu plocu. Zajeno sa Koralima best of dva sjajna vinila "iz tog vremena".

mat collins.jpg

Posted

nisam bas fanatik Metikosevog opusa, ali sam pre neki dan opet zavrteo dve najbolje SFRJ 60s garazne pesme i opet se iznenadio koliko su dobre:

-Delfini "Bebel"

-Plamenih Pet - Ja nikad nisam bio sam

obe ladno mogu da stanu rame uz rame sa slicnim svetskim opskurnim garaznim pesmama

Posted

Lepo dešavanje u Nišu:

Funky Junkie says:

Izuzetno sam zadovoljan sto mogu da objavim celokupni line up za prvi (nadam se ne i zadnji) skup diggera, DJa i kolekcionara funk ploca sa prostora bivse Jugoslavije koji ce se desiti 26. aprila u klubu "Feedback". Svoj dolazak su potvrdili DJ Bayo (Ljubljana), DJ Kool S (Pula), DJ Umbo (Osijek), DJ Goce (Skopje), DJ Chile (Beograd), DJ Crni Dule (Novi Sad) i The Funk Soul Brothers (Nis). Muzika ce, naravno, ici iskljucivo sa ploca i na programu ce biti sve vrste crne muzike - od jazza preko funka do hip hopa. Sutradan ce se u okviru ovog mini festivala organizovati i berza ploca u kafeu "Truba". Manifestacija ovog tipa se do sada nikada nigde nije organizovala, tako da se nadam da ce Nis dobiti jedan lep skup koji ce postati tradicionalan i nesto po cemu ce ovaj grad postati popularan i poznat u krugovima ljubitelja crne muzike. Prema tome, svaka vasa podrska je dobrodosla.
Posted (edited)

Ovo je prvo i jedino izdanje Metikosa koje sam cuo. A da ima odlicnih pesama/instrumentala iz sezdesetih, ne da ima vec sam bio iznenadjen kda sam svojevremeno techi pravio kompilaciju. To je diskusija koja zahteva poseban topic.

Edited by wayfaring stranger
  • 3 weeks later...
Posted

konacno se docepah jednog od omiljenog mi albuma ikad. sto je bolje, nisam ja platio:

116333841.jpg

Posted

konacno se docepah jednog od omiljenog mi albuma ikad. sto je bolje, nisam ja platio:

A 'el ovo sto pise na ploci na ћирилици?

Posted

jesje, na japanskoj cirilici. ploca je ripovana, saljem link kad bude sve spremno.

Posted

A ko je u pitanju? Posto nisi nista napisao o autoru, pitanje je ko je lik?