Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

poklonu se zubi ne gledaju:

Roxy+Music+72.jpgFor+Your+Pleasure+PNG.pngalbumArt.jpgRoxysiren.jpgAvalon+roxymusic.png
The+Ruts+-+Grin+%26+Bear+It+-+LP+RECORD-489812.jpg
the-argument-grant-hart.jpg?1386248794
51UDTY9UEEL.jpgne znam koliko puta sam obavezan da preslusam pre nego sto javno deklarisem da je ovo sokantno precenjena ploca.mogla bi mozda da se takmici u roky bootleg ligi, al ni tu ne bi bila sampion. za oporavljanje ide:9b_969802_0_ReverendofKarmicYouth.jpg:wub:
445.-gang-of-four-2013-entertainment0021.jpeg

slabo je (s)poznata cinjenica da ovo pisa po skoro svim mark laneganovim albumima, s velike visine.MI0001701926.jpg?partner=allrovi.com

Pesme mi se vise svidjaju od izvedbe.

pa to je zanimljiv komentar, zapravo vezan za moj... jer ja s laneganom s vremenom sve vise imam upravo obrnut problem. sve u startu zvuci impresivno, ali vremenom mi sve vise fali pesama na mnogim njegovim albumima... osim na field songs i eventualno whiskey... [koji su zajedno snimili]johnson svako nema glas ko lanegan, ali mi je ovo mnogo dugotrajnija ploca... evo vec vise od 15 godina kad god je [s vremena na vreme] pustim iznenadim se kako ne zastareva.

To i ja mislim (za Lanegana) - interesantno je da najvise volim bas te iste albume (Field Songs/Whiskey for...) Posle toga, najbolje su mi ML kolaboracije (sa onom malom plavusom, a posebno sa Soulsavers). Nisam ranije znao za ovog Mikea (nisam pratio Dinosaur Jr, mimoislo me to nekako). Odmah "vidim" da su dobre pesme, malo je aranzman u nekim pesmama mozda too busy (ovo sam ukrao sa allmusica, ali slazem se s tim). Glas mu je odlican, ali ML je u tom domenu ipak jedinstven (sto je u stvari zapanjujuce s obzirom koliko stotina hiljada/miliona ljudi peva).Ja ipak volim tu agresivnost (kod pevaca), recimo na Mermaid Avenue (1 & 2) bukvalno svaka pesma koju peva Billy Bragg mi se vise svidja od one gde su Wilco tj. Jeff Tweed (jel tako bese) in charge. Zato sto Billy ima taj "attack" u glasu, nemoguce ga je ignorisati.

DSC_0357.jpgVolim zakasnela otkrića. Ko zna gde bi me odvela da sam je čuo pre deset, petnaest godina?Hm, možda nigde.Omot za Easter je medju najboljim omotima, ikad. Imam dva (vrljava <_< ) primerka, pa je jedan završio na zidu.yes.gif
http://www.youtube.com/watch?v=Ii5ATu4FUzgove dve su se često vrtele tokom mog poslednjeg izbivanja u šumadiji.

Edited by djordje geprat

A, za oporavak od sirove Patti Smith, Gospodarica univerzumaDSC_0360.jpgDobro jutro svima i veselo vam bilo.

Svemirski pozdrav novoj godiniDSC_0390.jpg

dobar gramofon bujodraze