wayfaring stranger Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Te dve su druga i treca, prva objavljena je ...
Bujodrag Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Ljuti pankeri,a?Evo malo punk jazz psychedelia, iz 1971.
Willow Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 (edited) dobrod osao!Tenks ;)Je li ovo dole desno inlay Mars Volte?Aha. To u donjem redu je njihova ploča Octahedron. Levo je prednji omot, a desno je jedan od unutrašnjih omota. Sjajan album, btw.edit: tek sad vidim da je cena Octahedrona na Amazonu dosta skočila :(. Ja sam je uzeo kad je koštala 11 funti sa šipingom. Ali treba biti strpljiv, cene na Amazonu dosta variraju, može lako da se desi da ovo uskoro bupne natrag na 11 funti. Edited November 23, 2013 by Willow
Nikola Kiric Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 (edited) pripreme za vecerasnji koncert: Edited November 23, 2013 by Nikola Kiric
Willow Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Nekoliko prelepih akvizicija sa I-beja i Diskoksa™. Za TC in DC, Turn You To Love i Timepeace bio jedini bider. Essential je dupli album i priča za sebe. Nisam pristalica the best of-ova, ali ovo je bolje od toga. Izbor pesama je smeo, a ima i "opskurnih" stvari zastupljenih samo na ovom albumu i nigde više. Primera radi, završna stvar, "Blues", je lepa i jednostavna skica od koje će kasnije nastati remek-delo "You goin' miss your candyman". Sve u svemu, topla preporuka.
Nikola Kiric Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 jebemmu, nesto mi doslo jutros da slusam ovo:
Recommended Posts