Nikola Kiric Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Malo kasnim, jer nisam proveravao ovaj topic duze.... Meni su Kuzle pravo iznenadjenje. Od svih NE! Rec reizdanja, Kuzle (po meni) najbolje. QM je iz rane faze, licno MNOOOGO manje zanimljiv nego sa Search $ Enjoy albuma.uh, pa meni ja taj QM LP za S&E katastrofa u poredjenju sa ranim radovima...Ne! izbacio Kaos LP, mada mi oni nisu nesto, najvise zbog vokala...
wayfaring stranger Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 svaki komentar je suvishan. klasici ....
wayfaring stranger Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 ^^^^ima li gde da se cuje ovo? ne bih kupovao pre nego sto preslusam.
giuseppe Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 (edited) Decemberists? Ako sam dobro prebrojao strelice... Album je odličan, a vinil je mislim i 200g, valjda jedan od najmasivnijih koje imam. Kupljen u Kanadi, ne znam ima li ovde.Poslušati na torrentu, naravno, ako pronađeš. A nije da nema...Edit: spelling idiot Edited February 23, 2013 by giuseppe
Strucnjak Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 http://youtu.be/LuB-mUT6rbstipicna Casablanca, iskopah je na Kupindou za male pare
wayfaring stranger Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 (edited) Decemberists? Ako sam dobro prebrojao strelice... Album je odličan, a vinil je mislim i 200g, valjda jedan od najmasivnijih koje imam. Kupljen u Kanadi, ne znam ima li ovde.Ma jok. Decembarci se lako nadju, u pitanju je Veliki zazor. Edited February 23, 2013 by wayfaring stranger
giuseppe Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Zazor... Imaju oni jedno 200 varijanti imena, kako ih je ko zajebavo. Veliki Vezir, ovo ono. Za mene jedan od najboljih domaćih bendova, bez dvojbe. Sad su posvuda po Svrbiji, večeras u Rumi, NS sledeće subote (jedva čekam!). EP je bez greške, sve četiri pesme izuvaju. Eve: http://velikiprezir.bandcamp.com/album/svetlost-i-dimVinil lepo svira.
Recommended Posts