Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

za prijatno popodne:cover_273736122010.jpeg

• Replies 3.3k
  • Views 217.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 40 godina od subterranean jungle, na letnjoj rasprodaji i još prelelepan ljubičasti vinil i eto izgovora da gi dodam kolekciji... inače kad god naručujem od mascom šupaka koristim se šupačkom met

• wayfaring stranger
    wayfaring stranger

23. januara 1985 izašao je prvi album Partibrejkersa. Izuzetak koji je postao pravilo. Disciplina je tu da se podsetim kako su prva dva domaća albuma koja sam presluša, bila upravo ova dva, zahvaljuju

• vladavsnarod
    vladavsnarod

Ja sam napravio ciniju od ploce Olivera Mandica.   

Posted Images

za prijatno popodne:cover_273736122010.jpeg
:thumbsup: :thumbsup:opasan album!

kao i sve ostalo sto su objavili. nazalost, jedini koji imam na vinilu...si ih gledao kad su bili u BG?

kao i sve ostalo sto su objavili. nazalost, jedini koji imam na vinilu...si ih gledao kad su bili u BG?
ko za kurac, isti dan je bila svadba mog dobrog druga i do skora kolege iz benda. smorio sam se mega, ali prioriteti...
opasan album!
Opasan bend.Nesto iz arhive, a ima Overdosea medj rilnamaaaae78.jpgedit: ako sitna deca ostanu duze u shetnji i6hj3ib.jpg

Edited by wayfaring stranger

vikend je, ima kad da se slusaju ploce...pred spavanje jedan nepravedno zapostavljeni biser:1320070.jpg

ajd ripuj ovo, pa okači na sklou. nemam!

na clawhammer mislim da ne bude neke zabune.

bice veceras, u paketu sa nenadjebivim prvim singlom!

The Beatles In Stereo Vinyl Box :thumbup:Danas kupljeno :)beatles1b.jpgbeatles0b.jpg

• 3 weeks later...
34i6ctg.jpgempejac i kompanija = dobre pesme + zanimljiva obrada partizana cohena
20121108_8f1935.jpg

Izuzetno pojacanje trash dela kolekcije25sv76f.jpg

• 4 weeks later...

konacno stigla ploca, nazalost iskrivila se na jebenoj vrucini, ali ipak se cuje bez problema:135427_thumb.jpg

a i ovo, nesto drugacije od Helidonovog izdanja:Ghastly-Beyond-Belief_slika_O_3066424.jpg