wayfaring stranger Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 a jel ima šanse da ovo ripuješ i baciš na šklou npr?+1, a može i na pm
Nikola Kiric Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 strpljenja...Quod Massacre zvuci odlicno! mnogo bolje nego onaj kasniji period.Nade iz inkubatora... meni je to uvek bilo ispod proseka, nit je pank niti sta, neki kasni novi talas. ne kapiram cemu uopste objavljivanje toga, pa jos na vinilu...
assück Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 taj quod zelim i jaisto tako zelim da neko ko radi ploce posveti malo vise vremena dizajnu. ovo je bedno
Nikola Kiric Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 dizajn je katastrofa, u fazonu "nabavio sam photoshop pre 5 minuta i evo sta mogu da uradim"...najkasnije za vikend bice nabavljivo ;)sada ide, za sada prilicno razocaravajuci:
Nikola Kiric Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 lazem, Calypso je super stvar, videcemo kako ide dalje...
klimt Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Kakvo je reizdanje Plitke poezije? Ima li neko? Kiriću?
wayfaring stranger Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Mislio da ce me prvi Unison kostati xxx kada nadjem .... pojavi se primerak Koracevog drugara iz UK na Discogsu za £1.92. Skuplja postarina od singla. Ašiče, kakva je ovo devalvacija vrednosti ;) Čemu, zašto Odličan ep, btw.
assück Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 da ne ulazim u kvalitet zike i sl, tako to ide sa bendovima koji nisu iz popularnih scena i koji nisu nista u zivotu uradili :D
Nikola Kiric Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 jeste, super je....digresija: pisao sam izdavacu Quod Massacre i ostalih i napomenem da mu je dizajn slab, te da bih bio voljan da pomognem oko toga, kad lik odgovara: "Veruje mi, rpvi put ovo cujem, svi su ODUSEVLJENI dizajnom!"....
wayfaring stranger Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 jeste, super je....digresija: pisao sam izdavacu Quod Massacre i ostalih i napomenem da mu je dizajn slab, te da bih bio voljan da pomognem oko toga, kad lik odgovara: "Veruje mi, rpvi put ovo cujem, svi su ODUSEVLJENI dizajnom!"....Aj ga predlozimo za nagradu za dizajn i kvalitet omota koji be btw takodje katastrofa (govorim o Parafima jer ova dva izdanja nemam nameru da porucujem). U potpisu, dizajn fan club.
Nikola Kiric Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Paraf uopste nije los dizajn (radio ga je Vinko Baric). ova druga dva mislim da je Habi radio...sada ide
Recommended Posts