wayfaring stranger Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Za one koji ne znaju o cemu se radi, industrial band iz Rijeke, tekstovi Let3 sa prve ploce, muzika najpribliznija onome sto su radili Strelnikoff, samo malo sporije. Iako nigde na omotu ne pise, 100% sam siguran da jednu od pesama peva Prlja iz Let3.
Willow Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Beograd Disk-ova licenca. Svirka vrh, a instrumenti zvuče baš kako treba da zvuče.
Nikola Kiric Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 jebeno dobar album. slusao ga kao klinac, pa ga zaboravio, dobio plocu od ortaka pre nekoliko godina, bacio je u zapecak, izvadio pre nekoliko meseci i vrteo masu puta. aranzmani za desetku!
assück Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 meni je ovaj omot (i spoljašnji i unutrašnji) kao klincu značio sve na svetu. zika predobra, ceo paket je za 10. http://www.youtube.com/watch?v=4qlNApKih3Q
Willow Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 +zilion i za "Leaf...". I mjuza i omot (spoljašnji i unutrašnji) su vrh. Sve u svemu, esencijalna ploča.
klimt Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) meni je ovaj omot (i spoljašnji i unutrašnji) kao klincu značio sve na svetu.Drugar mi kupio kasetu za rodjendan. Rekao mi je iskreno: "Nemam pojma šta je ovo, sviđa mi se omot, liči na Dart Vejdera" Sutradan pustim, zvuk katastrofa, jedan kanal znatno jači, hard rock, pa ja takvu muziku ne slušam!Ali... svidelo mi se. Mnogo mi se svidelo! Do danas jedini hard rock lp koji zaista volim. Sva sreća pa mi niko tih godina nije poklonio Дип Парпл...Danas našao vremena, krenuo sa M. Davisom, pa pošto je na B strani ove ploče odličan sešn sa Coltraneom iz 1958. godine, povežem sa T. Buckleyem i nastavim sa M. Gayeom, a onda poželeh da čujem Inner City Blues i od Working Week. Edited June 6, 2012 by klimt
Nikola Kiric Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 ja od juce samo vrtim Drgu Nacin prvi LP. jebemliga, sramota, ali mnogo mi se svidja!
wayfaring stranger Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 (edited) Malo amerikane za zagrevanje pa u brze ritmove Edited June 16, 2012 by wayfaring stranger
wayfaring stranger Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Oš ti ripnem cd? Tamo su sve te pesme + još. Evo slike. Jedino ako te interesuju Das Clown ...
assück Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 još bolje, manje muke za tebe! nisam mogao da nađem ništa na blogovima ni na slsku :( hvala avansno! ;)
wayfaring stranger Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 (edited) Udri u sliku. 320 kbps Edited June 16, 2012 by wayfaring stranger
Recommended Posts