Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

Poumirasmo od dosade tamo...
Vama je možda dosadno ali se mi ludo zabavljamo čitajući gluposti koje pišete..

Slaves - The Devils's Pleasures (1999 Troubleman Unlimited #39)ex Angel Hair/ex The VSS (bez pjevaca)4075-slaves%20devils%20pleasures%20lp.jpg

Pleasure Forever - ST (Gold Standard Laboratories #46)ex Slaves61Qe%2B-RHmTL._SL500_AA300_.jpg

Drive Like Jehu - ST (1991 Cargo Rec./Headhunter Rec.)pre SVE, bez ove ploce muzika danas ne bi postojala :D Drive_Like_Jehu_cover.jpg

43829688.jpg
bill-callahan-rough-travel-cover-art-400x400.jpg

meni je neostvaren san da imam gramofon :(pojavio se bio neki USB gramofon mada kažu kako služi za digitalizaciju ploča.kakva bre digitalizacija, 'oću samo da slušam angry.gif

silver jews - lookout mountain, lookout sea, 2008.220px-Album_cover_silver_jews.jpgcalexico - the black light, 1998.220px-The_Black_Light_Calexico.jpg

;) Ne, nisam upravo sve preslusao, slusao na preskoke. Bio sam siguran da imam jos stosta njihovo na vinilu (barem prvi 7" sa, cini mi se, nekakvog NL labela) al' nema...ili ne mogu da nadjem ili ukrala stoka.p1000810w.jpg

Edited by B_B

lepše izgledaju na slici nego u prirodi :)

lepše izgledaju na slici nego u prirodi :)
Zato sam ih i kupio ;)

ja imam prvi i 12", ali sta je ovo Apokalipsa i valja li???

ja imam prvi i 12", ali sta je ovo Apokalipsa i valja li???
Dole je split 7" w Senata Foxgore split 7" w AnalenaA valja li...od tada negdje (za mene) postaje pravo interesantno.

Primecujem samoreklamerstvo u tvom postu. Primoran sam preduzeti odgovarajuce korake...

Okej, okej <_< Promenićemo font, jepse.

fire-of-love.jpg