wayfaring stranger Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 jos jedna u nizu licenci koje kao da su (srecom) zalutale na ovo trziste.
Nikola Kiric Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 shefe, jel stigao Paraf? ako jeste, jel "Rijeka" preskace?
wayfaring stranger Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 shefe, jel stigao Paraf? ako jeste, jel "Rijeka" preskace?nisu. zajeb bio u posti kada sam slao novac. zaboravila curka da zalepi jeroplanom, pa je putovalo pony expressom. poslao mi tek pre dva dana. javim cim stigne. nepravda sto se nista od holywooda nije pojavilo na vinilu. np:
Nikola Kiric Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 pesma preskace na traci, pa i na svakoj ploci. nije lose odradjeno, moglo je mnogo bolje...
bad music for bad people Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 nisu. zajeb bio u posti kada sam slao novac. zaboravila curka da zalepi jeroplanom, pa je putovalo pony expressom. poslao mi tek pre dva dana. javim cim stigne. nepravda sto se nista od holywooda nije pojavilo na vinilu. np:aj ne budi lenj, pa baci na mediafire (nemoj na rapid, nemam pro, ima da se skida danima).
wayfaring stranger Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 aj ne budi lenj, pa baci na mediafire (nemoj na rapid, nemam pro, ima da se skida danima).nije problem. samo od ponedeljka neki dan. do ponedeljka nisam ziv ...
wayfaring stranger Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 pesma preskace na traci, pa i na svakoj ploci. nije lose odradjeno, moglo je mnogo bolje...ne znam na sta mislis kad kazes preskace. nema preskakanja u klasicnom smislu, cini se samo da na pocetku ima nesto sto lici na deo koji nedostaje. mozes li da snimis taj preskok? da li je isto i na cd-u?ja sam generalno razocaran omotom. papir je tuga. jedan od omota je stigao lose zalepljen, jedan unutrasnji omot je sa strane pukao, ima i tragova transporta. dosta los kvalitet papira i nazovimo to kartonom. ovo dole i danas odlicno zvuci.
Nikola Kiric Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 preskace i na CDu, takva je traka. mada, kod mene nije, znasvecnastamislim...pa, dobro, nije omoto bas tako los, ali sto text na hrvatskom??? zar ce vise od 20 nasih ljudi to da kupi?
wayfaring stranger Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) aj ne budi lenj, pa baci na mediafire (nemoj na rapid, nemam pro, ima da se skida danima). http://www.mediafire.com/?9i9fa99jwjc15t5http://www.mediafire.com/?03itwjpwb1l3dvsU prvom fajlu su dva studijska, a u drugom fajlu su dva live albuma Hollywood Rabotnika. Moj rip. God Bless Yu i Bootleger sam pozajmio originale, mada mislim da malo zavijaju pa cu probati uskoro da ripujem sa mojih presnimaka iz davnih dana. Interesovalo bi me misljenje po pitanju ripa. Da li moze nesto da se poboljsa?np: ovo mi bas onako smesno. mozda je imalo smisla kada je snimljeno, a sada ... prelazim na np u rubriku za cd-ove. Edited March 5, 2012 by wayfaring stranger
B_B Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 ne budali. iskopiraj mi inserte i ljuljni originale u plavu bebicu Za cetvrtinu para prve plave, nasao jos jednu i kupio (neko se dobro zeznuo postavljajuci Buy Now opciju). Nova plava (u super stanju) ima i inserts, tako da ces crnu dobiti sa original inserts. Plocu sam kupio da bih jednu od njih prodao, ali sada kada je stigla...tesko. Neka je za crne dane.U medjuvremenu:
assück Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 uh, znoje mi se dlanovi... moramo sto pre da sredimo razmenu
Lancia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 U medjuvremenu:kako su samo moje ploce uzelele gramofona.
Recommended Posts