Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted (edited)
41S053qccdL._SL500_AA240_.jpg

bez hari dina st.http://www.youtube.com/watch?v=Z4nhB1U0aJE

Edited by Ras
Posted
Keith+Jarrett+1976+The+Survivors%27+Suite+%5B325%5D.jpg
bez srca, bez srcato je ono sto kuca i sto crta se...
36440.JPG
Posted (edited)

Sinoć bila predobra noć, uz ovaj double :wub: :royhandel.jpgPrvo Roj, zatim Džordž Fridrih. Znači, ludilo...Jbg, nisam audio-ekspert, al eto da još jednom pohvalim gramofonske ploče. Naravno da zbog neravnomernog kvaliteta vinila/zapisa one mogu da budu velika lutrija i dovedu nas do spektakularnih zajeba. Ipak, kada ubodemo iole ok primerak, zvuk je svuda u prostoru i "sweet spot" je cela soba. I potpuno obara ta neka trodimenzionalnost svirke i raspoređenost muzičara na imaginarnom stejdžu ispred našeg kauča, uz konstantni osećaj PRISUTNOSTI izvođača, u istoj sobi sa slušaocem.

Edited by Willow
Posted

sve me je vise sramota sto uopste ne razumem black keys... auerbachov solo mi je strava, kupio i vinil, al b.k. nista.savage_republic_jamahiriya_democratique_et_populaire_de_sauvage-SAVE61-1192894950.jpeg

Posted (edited)
sve me je vise sramota sto uopste ne razumem black keys... auerbachov solo mi je strava, kupio i vinil, al b.k. nista.
što bi te bilo sramota?ajde da kažem da bk mnogo više slušam (i volim) tek nakon auerbachovog solo albuma (zapravo taj mi je i dalje najdraži)brothers zvuk mnogo duguje upravo tom solo albumutakođe, veliki je broj onih koji novi bk ne vole, niti solo d.a., a bili su fanovijedino me Attack and Release žešće smara i nemam nameru da ga slušam ponovo-----------------------------neke od najdražih ploča su pokloni, a ova je opasna (i ženska i ploča), bez obzira kako nabavljenaMarianne-Faithfull--Broken-English--albumcoverproject.com-.jpghttp://www.youtube.com/watch?v=F-H55V_oma0

Edited by Ras
Posted

Vukašine, Srđane, 'di ste braćo džangrizava!Poumirasmo od dosade tamo...Ah, da, now playing (and digitizing):instantkarmadesetgodina.jpginstantkarmapazikakohod.jpginstantkarmakakoubitiok.jpg