Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

Rasolino, ne videh te na Hi-Files okupljanju...sledećeg vikenda One-HiFi ponovo valja ploče s 20% popusta, pa eto prilike da se (ne samo ti) omrsiš :)

Posted
video si ga na KP :)
Jesam. Ako je ok, cena mi se cini pristojna. Pogotovo sto imam dve prodaje na KP u najavi pa bih da ponovo investiram novac. Problem je sto nigde ne mogu da nadjem ni jedan njihov snimak da cujem, a znam kako je sve Franjic objavljivao vinile.Dzoni, dobaci spisak sta ima i koliko pa da se malo dvoumim ;)
Posted
Rasolino, ne videh te na Hi-Files okupljanju...sledećeg vikenda One-HiFi ponovo valja ploče s 20% popusta, pa eto prilike da se (ne samo ti) omrsiš :)
suptilna reklamasamo a love supreme, ako za njega važi sajamski popust, rezerviši ga slobodno
Dzoni, dobaci spisak sta ima i koliko pa da se malo dvoumim ;)
zanimaju te audiofilska izdanja?n.pl.61P2VZXW44L._SL500_AA240_.jpg
Posted
suptilna reklama
Nagradno pitanje za sve, imate pravo tri puta da pogadjate... ko je zaposlen u One-HiFi?
Posted
Nagradno pitanje za sve, imate pravo tri puta da pogadjate... ko je zaposlen u One-HiFi?
Ras?
Posted (edited)
Onaj sto po sluzbenoj duznosti mora da je prisutan na "okupljanjima" i sto proziva kolekcionare koji se ne pojavljuju. U sledecem postu ce da nam odredi minimum potrosenih sredstava na sledecem "okupljanju" :D Posto je pitanje bilo nagradno da cujem sta je nagrada cool.gifedit: nisam pohvalio crepajca. taj kzu je fenomenalan, singl i ispod zemlje su cista energija, a ovaj je iskustvo.do skora je bio jedan primerak po pristupacnoj ceni i vidim da je prodat, ostao je samo primerak kod yugovinila.junak nedelje, prodavac na kupindu koji za ovaj cd trazi ni manje. ni vise nego 27000 din.KAZNA-ZA-USI-ISPOD-ZEMLJE_slika_L_1518389.jpghttp://www.kupindo.com/kupovina/Muzika-i-filmovi/Muzika/CD/Rock/KAZNA-ZA-USI-ISPOD-ZEMLJE/9820261 Edited by wayfaring stranger
Posted
Posto je pitanje bilo nagradno da cujem sta je nagrada cool.gif
the hook operation
Posted
junak nedelje, prodavac na kupindu koji za ovaj cd trazi ni manje. ni vise nego 27000 din.KAZNA-ZA-USI-ISPOD-ZEMLJE_slika_L_1518389.jpghttp://www.kupindo.com/kupovina/Muzika-i-filmovi/Muzika/CD/Rock/KAZNA-ZA-USI-ISPOD-ZEMLJE/9820261
ima jos par bisera, a evo ga pobednik od 51.000 din
PAŽNJA-PAŽNJA AUDIOFILSKO IZDANJE AUTORA,DECEMBAR 1998 PRIMERAK BROJ 36.NASNIMLJENO NA CD ROMU POŠTO POSTOJI SAMO 200 KOMADA
http://www.kupindo.com/kupovina/Muzika-i-filmovi/Muzika/CD/Pop/THE-RUBBER-SOUL-PROJECT-AN-IMAGINARY-BEATLES-ALBUM/9820282
Posted

kako bih poubijao te sto valjaju po kupindu. sad je svako diler "retkih" nosaca zvuka ovih dana. 27000 za disk KZU? 51000 za rubber soul project cd rom? :lol:

Posted

to je trenutni hajp, kad prodje rubber soul project ce se prodavati za razumnih 20.000 :fantom:

Posted
Pearl Jam dobar band? Nisam znao.Ras je danas seksulano orijentisan prema celom pravcu. Sta fali grunge-u? Bolje da je i to "mainstream alternativa" nego sve ono sto je sledilo posle toga. Zahvaljujuci grungeu otkriveni su mnogi sjajni noise bandovi (citaj Amphetamine Reptile records) i mnogi inace sjajni koji ne spadaju u zanr (Jesus Lizard, The Walkabouts, Wipers (reklama u Spinu kaze da su nedostajuca karika izmedju The Sonics i Nirvane),.....), ali su bili zanimljivi. Da ne govorimo o ponovnom otkrivanju uzora. 90% grunge bandova su kao glavni uzor navodili Black Sabbath sto je za respekt.
Od vitalogy albuma nisam preslusao ni jedan jedini album, tj pokusao i nikad vise od par pesama sa nekih albuma, ali sam uhvatio bas pre neki dan slucajno na tv-u 10 sekundi pesme i steglo mi se srcehttp://www.youtube.com/watch?v=FtcZq7ic4scA ovo plocu cu da kupim kad kupim gramafonAlice-In-Chains-Dirt-496055.jpg
Posted
A ovo plocu cu da kupim kad kupim gramafonAlice-In-Chains-Dirt-496055.jpg
ne kupuj gramofon :)
Posted
A ovo plocu cu da kupim kad kupim gramafon
Javi se kad kupis ovu plocu. Poklonicu ti iglu za nju :evil:
Posted
Javi se kad kupis ovu plocu. Poklonicu ti iglu za nju :evil:
sad mi žao malog generala što sam i ja bio posprdan u postustranče, neko je morao i da odrasta u devedesetim, a ne kao ja u kul šezdesetim