Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

Pa, za ovo mu hvala a hvala mu i za vesele tinejdžerke s Nirvana majicama.

Posted
ako je uopšte doneo nešto dobro
nirvana, mudhoney, tad, soundgarden, pa i green river. verovatno sve u nekom trenutku trpano u grunge. malo li je? lose li je?
Posted

A Pearl Jam?Obrni okreni, Ten je dobar album.

Posted
nirvana, mudhoney, tad, soundgarden, pa i green river. verovatno sve u nekom trenutku trpano u grunge. malo li je? lose li je?
primedba se naravno odnosila na sve što je grandž zaista doneo (tugaljivu kvazirokersku estetiku), a ne na par odličnih bendova kojih bi bilo, ovako il' onakone znam ko su green river?bujodrag mi uleteo s leđa sa ovim p.j. :)
Posted
A Pearl Jam?Obrni okreni, Ten je dobar album.
Obrni-okreni taj je jedino i dobar... i bend i album..
Posted

Green River, probaj "Rehab Doll " album. clanovi (pre i posle) Mudhoney, Mother Love Bone, Pearl Jam itd itd...

Posted

Pearl Jam dobar band? Nisam znao.Ras je danas seksulano orijentisan prema celom pravcu. Sta fali grunge-u? Bolje da je i to "mainstream alternativa" nego sve ono sto je sledilo posle toga. Zahvaljujuci grungeu otkriveni su mnogi sjajni noise bandovi (citaj Amphetamine Reptile records) i mnogi inace sjajni koji ne spadaju u zanr (Jesus Lizard, The Walkabouts, Wipers (reklama u Spinu kaze da su nedostajuca karika izmedju The Sonics i Nirvane),.....), ali su bili zanimljivi. Da ne govorimo o ponovnom otkrivanju uzora. 90% grunge bandova su kao glavni uzor navodili Black Sabbath sto je za respekt.Bujodrage, nema sanse da izlicitiras Masinku Lukic :P

Posted
Bujodrage, nema sanse da izlicitiras Masinku Lukic :P
Ali, ali....pa.... nije za mene već za stvarno dobrog forumaša.Nemoj da si tvrda srca, mi smo je prvi videli.plakanje.gif
Posted
post-3446-13202569899857.jpgBujo, ne cvili, ako ne bude Mashinka, izlicitiracemo ovog iznad. :P
Posted (edited)
Ali, ali....pa.... nije za mene već za stvarno dobrog forumaša.Nemoj da si tvrda srca, mi smo je prvi videli.plakanje.gif
A-ha. A ko je prvi licitirao? Nema sanse. Prosli put mi je izmakla zbog gluposti, sada je branim smrtom :)edit: ne znam ko je izlicitirao, ali definitivno u tom stanju singl ne vredi vise od 450 din. pojavljuje se s vremena na vreme pa ce biti jos sansi. Edited by wayfaring stranger