wayfaring stranger Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 reportovan si zbog RL aluzija RL = ?
assück Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 real lifecovece, postoji forum i van pdf muzika
wayfaring stranger Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 (edited) I jedan i drugi gresite, no to je vase pravo. Sto se tice druzenja, ne interesuju me forumi, radije se druzim sa realnim ljudima koji ne kriju svoj identitet, a na netu me interesuje zabava. Svaka rasprava na netu se pretvori u svadju, a svako ko kaze svoje misljenje koje se ne slaze sa vecinom biva prokazan. Zobg toga mi je Warn status 10%. Ljudi ne trpe da je neko drugaciji od njih i da ima pravo na drugacije misljenje. Na forumima lako isplivavaju duboke frustracije, i ljudi, krijuci se iza nickova svasta pricaju. Pratim i neke druge topike, ali ne ucestvujem u postovanju, a bubnjar, nadam se da se vidimo na picu pa se ispricamo. Onda ces steci pravi utisak o meni. A o cemu da pricamo na muzickom forumu? Posao mi dozvoljava dosta slobodnog vremena, a i obaveze me vezuju za kucu (servis racunara) pa sam malo vise aktivan nego inace ;) Edited October 11, 2011 by wayfaring stranger
assück Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 I jedan i drugi gresite, no to je vase pravo. Sto se tice druzenja, ne interesuju me forumi, radije se druzim sa realnim ljudima koji ne kriju svoj identitet, a na netu me interesuje zabava. Svaka rasprava na netu se pretvori u svadju, a svako ko kaze svoje misljenje koje se ne slaze sa vecinom biva prokazan. Zobg toga mi je Warn status 10%. Ljudi ne trpe da je neko drugaciji od njih i da ima pravo na drugacije misljenje. Na forumima lako isplivavaju duboke frustracije, i ljudi, krijuci se iza nickova svasta pricaju. Pratim i neke druge topike, ali ne ucestvujem u postovanju, a bubnjar, nadam se da se vidimo na picu pa se ispricamo. Onda ces steci pravi utisak o meni. A o cemu da pricamo na muzickom forumu? Posao mi dozvoljava dosta slobodnog vremena, a i obaveze me vezuju za kucu (servis racunara) pa sam malo vise aktivan nego inace ;)nesto si me pogresno shvatio. nista nisam zlonamerno rekao, a RL sam pominjao jer si turio moju fotku. joke gone bad, i guess
wayfaring stranger Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 (edited) nesto si me pogresno shvatio. nista nisam zlonamerno rekao, a RL sam pominjao jer si turio moju fotku. joke gone bad, i guessAli si dobro maskiran ;) Ne vide ti se oči, a oči su ogledalo dushe Jesi li se raspitao za još snimaka JAIBO!? Edited October 11, 2011 by wayfaring stranger
Nikola Kiric Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 David Axelrod "Songs of Experience" na novim zvucinicima jednako mamojeb!
Ras Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) Apsolutni love za reizdanja sa nalepnicom back to vinyl!Najpre sam mislio još jedan od slogana izdavačkih kuća, ali nakon što sam par komada kupio, neka je slogan to zaista jesu originalni albumi pažljivo ponovo utisnuti na vinil. Preporuka za kupovinu.Ovaj Moondance razvaljuje, a cd će da gleda kontejner sa unutrašnje strane.I prilog za temu o kaverima:http://www.youtube.com/watch?v=nzjzackVBpAhttp://www.youtube.com/watch?v=cpPSBzGEklE Edited October 14, 2011 by Ras
Ras Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ovo i Bernays Propaganda, a možda i još ponešto što sam zaboravio može da se pazari u Pinball Wizardu. Cene su oko 1100din.
Ras Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 love i za rokenrolera koji je svoje dogodovštine sa pohotnim piroćankama pretočio u pesmu
wayfaring stranger Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) Ovo i Bernays Propaganda, a možda i još ponešto što sam zaboravio može da se pazari u Pinball Wizardu. Cene su oko 1100din.Ima i za manje kod izdavaca, pa ko je propustio, ima popust i dobije bonus plastike/a na vise kupljenih naslova. Doduse, Zika ima minimalnu zaradu po vinilu tako da je za plocu-dve najbolje otici u Pinball. Meni doneli xexexe, a izdavac dolazi za dva dana u Beograd, pa ko je zainteresovan ..... danas opet slusao oba Don't mess with Texas, odlicni Dok nije dosla muzicka urednica Edited October 15, 2011 by wayfaring stranger
wayfaring stranger Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 imamo istu portikluPa da napravimo fan club. Ima nas puno :) Jedina veza izmedju ova dva izdanja je sto su 10". This Faint line je dobar post rock,a LC, pa zna se. I nije bas najsrecnija kombinacija.
Recommended Posts