Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

4 hours ago, kurdi said:

kad kazes berza, da li se zna kada ce biti neka berza u beogradu u sledecih par meseci?

U Beogradu su dve berze koliko znam, jedna u Dorcol platzu, jedna u Zappa bazi. Obe se odrzavaju jednom mesecno. Za datume se raspitati na Facebooku.

• Replies 3.3k
  • Views 217.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 40 godina od subterranean jungle, na letnjoj rasprodaji i još prelelepan ljubičasti vinil i eto izgovora da gi dodam kolekciji... inače kad god naručujem od mascom šupaka koristim se šupačkom met

• vladavsnarod
    vladavsnarod

Ja sam napravio ciniju od ploce Olivera Mandica.   

• wayfaring stranger
    wayfaring stranger

Odslusao prvu stranu Messera. Ne ide. Cele nedelje po glavi svira Disciplina. Idemo redom, pa dokle se stigne.

Posted Images

19 hours ago, giuseppe said:

I sad tek kontam da su se Slovenci izgrbavili za inner na prvom albumu - nemam ga originalnog pa nisam znao da postoji i da ima tekstove, a box verzija ne dolazi sa njim. Baš bezveze. "Ekatarina" ni "Live 1986" ih nisu imali ni kad su izašli, nisu ih izmišljali ni sada, to je u redu.

Kako nema iner sa tekstovima na prvom lp-u u box setu?

Imam pojedinačno reizdanje i ono ima iner. Na jednoj strani su tekstovi, dok je druga strana potpuno bela sa nalepnicom na kojoj je kod za daunlod.

IMG-20250510-184908.jpg

Takođe, na discogsu kod pojedinačnog reizdanja u fotografijama se vidi iner.

https://www.discogs.com/release/32463324-Katarina-II-Katarina-II

@klimt Sad pogledao, lagano sam svaki put kad sam uzimao taj inner (bar tri puta) gledao stranu koja je čisto bela, pa sam mislio da je to prosto dodatni omot. Tekstovi su sa druge strane kecman

Bravo za mene!

Edited by giuseppe

41 minutes ago, giuseppe said:

@klimt Sad pogledao, lagano sam svaki put kad sam uzimao taj inner (bar tri puta) gledao stranu koja je čisto bela, pa sam mislio da je to prosto dodatni omot. Tekstovi su sa druge strane kecman

Bravo za mene!

Još da uzmeš drugi cd i da pogledaš kako su podeljene pesme.

Tu nisam pogrešio sigurno, nije pitanje kako su pesme podeljene, nego fali 4 svakako... Ali, nisam inače lud za demo i alternativnim verzijama pesama, ni ne treba mi ispravka, ali je neću odbiti.

U moju odbranu, jak je to inner kad ga zameniš za običan papirni omot... Tja.