February 7Feb 7 biće par zanimljivih izdanja na RSD. ja verovatno samo uzimam neurotic outsiders napokon na vinilu... Edited February 7Feb 7 by scab
February 18Feb 18 lepe slike, manje vise nebitni tekstovi (ante tomic mi je najdrazi/smisleniji)... ali sto je najbitnije, meni je ovo prvo reizdanje haustora koje mi zvuci losije od originala. ne znam da li sto je neko drugi remasterovao ili sta je u pitanju. a zapravo mi mozda najbolje zvuci jeftini cd is boxseta
February 18Feb 18 Još nemam u rukama primerak. Da li postoji obično reizdanje i Abbey Road kao kod nekih drugih Crorec reizdanja ili samo Abbey road?
February 26Feb 26 On 18. 2. 2025. at 20:22, kurdi said: lepe slike, manje vise nebitni tekstovi (ante tomic mi je najdrazi/smisleniji)... ali sto je najbitnije, meni je ovo prvo reizdanje haustora koje mi zvuci losije od originala. ne znam da li sto je neko drugi remasterovao ili sta je u pitanju. a zapravo mi mozda najbolje zvuci jeftini cd is boxseta U kom pogledu, šta manjka spram originala? Prešiljili visoke, ubili dinamiku? Ja imam original u jako lepom stanju pa sam se razmišljao da ga zavaljam i uzmem za tu lovu reizdanje i još ponešto, ali ako je zvučno slabije, onda ostaje original.
March 8Mar 8 Nemam original Tajnog grada pa ne mogu da uporedim, ali odlični su i zvuk i dinamika na ploči.
March 9Mar 9 23 hours ago, wayfaring stranger said: Nemam original Tajnog grada pa ne mogu da uporedim, ali odlični su i zvuk i dinamika na ploči. Imam oba, mint original i novi. Ne zvuči novi lošije, ali ni značajno bolje, tek malo ispolirano. Svakako CroRec radi sjajan posao sa reizdanjima.
March 10Mar 10 meni je za tajni grad original zivlji, organskiji... ne znam kako bih drugacije opisao. za razliku od prvog. gde mi je reizdanje bilo prometno bolje. tajni grad i boleru su mi tu negde... kod bolera primecujem razlike ali ne znam koji mi je bolji
March 12Mar 12 Meni je novi Bolero, ako ništa drugo, mnogo bolje narezan. Original se baš pati sa sibilantima.