Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

biće par zanimljivih izdanja na RSD. ja verovatno samo uzimam neurotic outsiders napokon na vinilu...

Edited by scab

Večeras na vrtilici

1738958131645331839079178905448.jpg

• 2 weeks later...

NjAtMjY2Mi5qcGVn.jpeg

lepe slike, manje vise nebitni tekstovi (ante tomic mi je najdrazi/smisleniji)... ali sto je najbitnije, meni je ovo prvo reizdanje haustora koje mi zvuci losije od originala.

ne znam da li sto je neko drugi remasterovao ili sta je u pitanju.

a zapravo mi mozda najbolje zvuci jeftini cd is boxseta

Još nemam u rukama primerak. Da li postoji obično reizdanje i Abbey Road kao kod nekih drugih Crorec reizdanja ili samo Abbey road?

ne znam, u nusicevoj je bilo samo ovo izdanje

spacer.png

LTQ2NjEuanBlZw.jpeg

On 18. 2. 2025. at 20:22, kurdi said:

NjAtMjY2Mi5qcGVn.jpeg

lepe slike, manje vise nebitni tekstovi (ante tomic mi je najdrazi/smisleniji)... ali sto je najbitnije, meni je ovo prvo reizdanje haustora koje mi zvuci losije od originala.

ne znam da li sto je neko drugi remasterovao ili sta je u pitanju.

a zapravo mi mozda najbolje zvuci jeftini cd is boxseta

U kom pogledu, šta manjka spram originala? Prešiljili visoke, ubili dinamiku? Ja imam original u jako lepom stanju pa sam se razmišljao da ga zavaljam i uzmem za tu lovu reizdanje i još ponešto, ali ako je zvučno slabije, onda ostaje original.

• 2 weeks later...

spacer.png

Nemam original Tajnog grada pa ne mogu da uporedim, ali odlični su i zvuk i dinamika na ploči.

odlican mi je Rundek sa Jazz orkestrom. Naročito što ima dobar broj neizvikanih pesama

23 hours ago, wayfaring stranger said:

spacer.png

Nemam original Tajnog grada pa ne mogu da uporedim, ali odlični su i zvuk i dinamika na ploči.

Imam oba, mint original i novi. Ne zvuči novi lošije, ali ni značajno bolje, tek malo ispolirano. Svakako CroRec radi sjajan posao sa reizdanjima.

meni je za tajni grad original zivlji, organskiji... ne znam kako bih drugacije opisao.

za razliku od prvog. gde mi je reizdanje bilo prometno bolje.

tajni grad i boleru su mi tu negde... kod bolera primecujem razlike ali ne znam koji mi je bolji

Meni je novi Bolero, ako ništa drugo, mnogo bolje narezan. Original se baš pati sa sibilantima.

spacer.png

spacer.png