Ras Posted yesterday at 18:06 Posted yesterday at 18:06 (edited) On 6. 1. 2025. at 13:40, scab said: omiljeni iz te serije! i možda iv American Recordings sam slušao sledećim redom: 1, pa 4, pa 5. Svaki od ovih u vreme kada se pojavio. I za ta tri albuma snažnije sam emotivno vezan. Peticu sam izvrteo par puta prethodnih dana. Za 2 i 3, koje sam slušao naknadno, a ne u vreme kada su objavljeni, jednostavno sam manje vezan bez obzira na njihov kvalitet. Na pločama imam tu trojku, na koju sam naleteo s/h po normalnoj ceni (pre dosta godina) i zaista dobru očuvanu. Peti album sam pazario nov na vinilu u vreme kada je objavljen, a četvrti na cd-u, takođe u vreme kada je bio aktuelan. Iskreno, na fizičkom nosaču zvuka, bilo cd, bilo na vinilu želeo bih da imam još taj prvi album iz serije. Sada na gram ide Miles Davis - Tutu. Spremam se da opeglam turu veša i potrebna je plesna muzika. U mesec ili nešto više dana dva puta sam prošao pored onog Američkog kutka u Novom Sadu, gde se nalazi mural (?) inspirisan Tutu naslovnicom i oba puta sam bio inspirisan da odslušam ploču, što nisam odmah učinio. Sve do sad! Edited yesterday at 18:09 by Ras 1
kurdi Posted yesterday at 19:37 Posted yesterday at 19:37 Meni American 3 prvi i najdraži. Sve ploče kupio nove po normalnim cenama, ali ne sećam se bas da zvuče nešto bolje od diskova… 3ka cd mi je jedan od diskova za testiranje opreme 1
Ras Posted yesterday at 19:42 Posted yesterday at 19:42 Da, da, nema posebne kvalitativne razlike u zvuku između vinila i diskova.
kurdi Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 hours ago, Ras said: Da, da, nema posebne kvalitativne razlike u zvuku između vinila i diskova. ali IV ima dve pesme vise na vinilu
Ras Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 hours ago, kurdi said: ali IV ima dve pesme vise na vinilu Radiš kao influenser? Nisam znao za ovo, pogledaću.
Recommended Posts