Ras Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 On 2. 12. 2024. at 22:43, Nevernik said: Neću više da kupujem ploče. Skupa rabota. Ne skupa, postala je besmislena!
giuseppe Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Boxset EKV bez 200e teško... Ima vremena do 1. aprila, a kako su krenuli da odlažu, bude to ko zna kad. Od decembra mic po mic do aprila.
kurdi Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 bonnie 'prince' billy, 'nathan salsburg' and 'tyler trotter'... interesantno za cuti bar jednom... 1
Ras Posted January 1 Posted January 1 U smiraj ovog prazničnog dana, vreme je za 1 klasik: Van Morrison - Avalon Sunset Quote .............. And at the end of the day We should give thanks and pray To the one, to the one Have I told you lately that I love you? .................. 2 2
scab Posted January 6 Posted January 6 (edited) On 4. 1. 2025. at 11:12, Ras said: Johnny Cash -AmRec III - Solitary Man omiljeni iz te serije! i možda iv danas desetak god. star indie iz US i UK... Edited January 6 by scab 2
kurdi Posted January 7 Posted January 7 stvarno slusam: ne slusam jos, samo se hvalim... cekam neki slobodan dan da mogu na miru... prva dva boxa nisam hteo da kupim ni po regularnim cenama, jer sam albume vec imao... ali ovog puta sam poklekao 5
kurdi Posted January 7 Posted January 7 nisam izdrzao da cekam... za sada zvuci super, najezio sam se. nisam poredio sa cd-om, original plocu nemam. kazu da je sve remiksovano... ali to cu morati da poredim. box 156 pesama, 9 sati i 48 minuta. download je malo kretenski... indeksovano je kao 15 diskova (svaka strana ploce posebno) i sve sa istim omotom.... to cu morati nekada da razdvajam. estetski je boks sjajan, samo zbog toga mi je sad zao sto nemam prva dva. bilo mi je uvek idiotski sto diskovi sa raritetima nemaju omote, ali (makau u ovom boksu) imaju knjizice i izgledaju skroz ok. ko se misli da li da kupi.... za sada definitivno preporucujem. 5 1
kurdi Posted January 8 Posted January 8 u pauzi izmedju go-betweensa: jedan od lepsih im albuma, mada meni su svi lepi 1
Recommended Posts