Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

gde se prodaju jarboli osim u antishopu, i jel moze negde da se cuje pre kupovine?

dallas reizdao rijeka-pariz-teksas - jel zna neko da li je stiglo u beograd i gde?

z.

Posted (edited)

Jarbole možeš pouzećem naručiti, iz Antishop-a :)  ili od Odličnog hrčka.

Bome ne znam, na streamingu nema.novog albuma.

Edited by giuseppe
Posted

Danas videh da se ovo najavljuje:

očekivao sam malo bolje, ne znam ni ja što.

Posted
22 hours ago, kurdi said:

gde se prodaju jarboli osim u antishopu, i jel moze negde da se cuje pre kupovine?

dallas reizdao rijeka-pariz-teksas - jel zna neko da li je stiglo u beograd i gde?

z.

Za Jarbole nisam kompetentan, RPT kompilaciju potrazi u Dallas shopu

Kneza Danila 58, Beograd

Ako nemaju mogu da naruče. Samo to kod njih ide sporo. Pitao ih za Kuzle, kažu biće, samo ne znamo kada, naručio direktno od Dallasa i stiglo za par dana.

Posted

spacer.png

Napokon stigao. Iako je pola albuma (dve pesme) već bilo poznato, a digitalna verzija stigla odavno, kao i uvek, teško je objasniti kolekcionarsku radost kada dobiješ album omiljenog benda.

Posted (edited)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Kao sto sam konstatovao nakon njihovog koncerta u Frankfurtu, preduzeće Laibach se može ugasiti, šteta samo za Irwin, kome bend duguje bar 50% svoje prepoznatljivosti u svetu. Reizdanje odlično remasterovano, Irwin odradio odličan posao kao i uvek. Zadovoljstvo je citati "knjigu" dok sviraju melodije koje sam još kao klinac naučio napamet.

Vinil je većih dimenzija od uobičajenih. Sjajna stvar sa Temua su unutrašnji antistatik omoti za vinile. Htedoh da ubacim ploču jer je originalno u grubom kartonu, ali ne ide. Na disku gramofona vidim da prebacuje preko.

Edited by wayfaring stranger
  • +1 1
  • Wub 1
Posted (edited)
1 hour ago, wayfaring stranger said:

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Kao sto sam konstatovao nakon njihovog koncerta u Frankfurtu, preduzeće Laibach se može ugasiti, šteta samo za Irwin, kome bend duguje bar 50% svoje prepoznatljivosti u svetu. Reizdanje odlično remasterovano, Irwin odradio odličan posao kao i uvek. Zadovoljstvo je citati "knjigu" dok sviraju melodije koje sam još kao klinac naučio napamet.

Vinil je većih dimenzija od uobičajenih. Sjajna stvar sa Temua su unutrašnji antistatik omoti za vinile. Htedoh da ubacim ploču jer je originalno u grubom kartonu, ali ne ide. Na disku gramofona vidim da prebacuje preko.

Već odavno ne sarađuju sa članovima Irwina po pitanju omota. Jedan od poslednjih je bio čini mi se Macbeth. I to na posredan način. Dizajn je potpisao Novi kolektivizam, čiji je osnivač Miran Mohar iz Irwina, a jedan od članova je bio i Dejan Knez iz Laibacha. 

Drago mi je ako su Irwin učestvovali u dizajnu reizdanja.

Inače članovi Laibacha su pohađali Dizajnersku školu u Ljubljani. Neke omoti su potpisani sa Laibachkunst. Valjda se Milan Fras bavi dizajnom tkanina.

Irwin takođe mnogo duguje Laibachu. Prvu sliku u retroavangardnom fazonu, koji je proslavio Irwin, uradio je Dejan Knez, član Laibacha, sin čuvenog slikara Janeza Kneza. Taj "obrazac" ili "recept" koji je Dejan Knez primenio, Irwin su doveli do savršenstva. 

Naravno da su ploče Laibacha VEĆE od drugih!

Nego, dićeš ondak u subotu, na Musaku ili Bicikliste? 

Edited by klimt
  • Hvala 2
Posted

U subotu na AB RE i Bicikliste. Musaku sam gledao proletos sa Cikinim bombonama i Bas i stegom. Ab Re i bicikliste jos nisam gledao, a ne bih da propustim.

• +1 1
Posted

Neću više da kupujem ploče. Skupa rabota. Ovo čisto da upotpunim Spacemen 3 - Spiritualized - Sonic Boom kolekciju. 

132411-sonic-boom-spectrum.jpg

• +1 3
Posted (edited)
16 hours ago, Nevernik said:

Neću više da kupujem ploče. Skupa rabota. Ovo čisto da upotpunim Spacemen 3 - Spiritualized - Sonic Boom kolekciju.

Diskovi postaju sve skuplji i sve manje dostupni.  Gledam cene na sajtu sa koga narucujem polovne diskove i ne verujem.
Evo pocetka akcije reizdavanja EKV vinila, box je jos uvek u pripremi (izlazak boxa najavljen za 01.04.2025).

https://zkp.rtvslo.si/sl/VINILNE_PLOSCE/katarina_ii_katarina_ii/

Edited by wayfaring stranger
Posted
1 hour ago, wayfaring stranger said:

Diskovi postaju sve skuplji i sve manje dostupni.  Gledam cene na sajtu sa koga narucujem polovne diskove i ne verujem.
Evo pocetka akcije reizdavanja EKV vinila, box je jos uvek u pripremi (izlazak boxa najavljen za 01.04.2025).

https://zkp.rtvslo.si/sl/VINILNE_PLOSCE/katarina_ii_katarina_ii/

Na Atishopu trenutno zaustavljen preorder Katarine II.

Preorder je bio 4400, a puna će biti 4700.

https://antishop.rs/proizvod/katarina-ii-katarina-ii/

Koliko li će tek koštati boxset?!

• Tužno 1
Posted
7 hours ago, klimt said:

Koliko li će tek koštati boxset?!

Bubreg, bubreg i po.