scab Posted October 16 Posted October 16 bože kako obožavam ove govnarčine! mogao bih samo još nabaviti young and good looking 1
wayfaring stranger Posted October 23 Posted October 23 (edited) Jimmy Barka Experience i mlade nade. Edited October 23 by wayfaring stranger 3
wayfaring stranger Posted October 23 Posted October 23 Čim završi HGH2, odvojeno za današnji maraton. Drugi i prvi talas nove BG scene. 3
giuseppe Posted October 23 Posted October 23 (edited) Uf, ne mogu da nađem taj Koi Koi, izgleda da je rasprodato :( In other news, novi Jarboli u pretprodaji - to je valjda onaj album koji su zaštekali još pre 7-8 godina, pa im se valjda svideo povratak: Edit: zove se ПРОБАЈ ГОЛОГ МУШКАРЦА Edited October 23 by giuseppe 1
wayfaring stranger Posted October 23 Posted October 23 (edited) 25 minutes ago, giuseppe said: Uf, ne mogu da nađem taj Koi Koi, izgleda da je rasprodato :( In other news, novi Jarboli u pretprodaji - to je valjda onaj album koji su zaštekali još pre 7-8 godina, pa im se valjda svideo povratak: Edit: zove se ПРОБАЈ ГОЛОГ МУШКАРЦА Kontaktiraj Mirjan Rusjana, on je Moonlee rec (izdavač Koi Koi). Često dolazi u Beograd jer mu je tazbina ovde. Koliko vidim u shopu je cena vinila 15e što je mnogo manje nego što ćeš platiti bilo gde u BGu. https://store.moonleerecords.com/shop/p/koikoi-pozivi-u-stranu-cd Edited October 23 by wayfaring stranger 1 1
giuseppe Posted October 25 Posted October 25 (edited) Javio se čovek i ponudio da mi pošalje iz Srbije, kad nekad bude dolazio Pošto je LP povoljan (15e), a shipping je 5e veći nego za Sloveniju, nisam hteo da ga cimam pa sam naručio slanje iz SLO. @wayfaring Thnx ponovo! Edited October 25 by giuseppe 1
wayfaring stranger Posted October 27 Posted October 27 Sve piše. Tri strane za slušanje, jedna za slikanje. 2
wayfaring stranger Posted November 5 Posted November 5 Split sa Senata fox je popunio jedinu rupu u Unison diakografiji na vinilu i zatp danas samo unisono pevanje. Prvi ep ostao u Srbiji. Za kraj, uz Ex-cess, favoriti BG hc skole Jaibo! 1
Ras Posted November 14 Posted November 14 Potaknut diskusijom sa drugog mesta: Achtung Baby Moj je primerak mađarsko izdanje (1992.) sa necenzurisanim penisom Adama Klaytona na fotografiji, tako da može na deponiju.
Ras Posted Sunday at 18:25 Posted Sunday at 18:25 Thats The Way I Feel Now - A Tribute To Thelonious Monk 2 1
wayfaring stranger Posted Monday at 09:36 Posted Monday at 09:36 Jedino sto mi pada na pamet je ovaj vinil kao poklon iz zezanja kolekcionaru fore radi. Ali mi je ulepšalo dan. Možda je Photoshop pošto ne nalazim više info, ali sličan naslov je u prodaji. Za sve nas koji smo prisustvovali ovim koncertima. https://birthinternational.com/product/crying-baby-cd/ 1
Recommended Posts