wayfaring stranger Posted September 22 Posted September 22 Povampireni Faust odličan. https://faust.bandcamp.com/album/blickwinkel-curated-by-zappi-diermaier 1 1
wayfaring stranger Posted September 24 Posted September 24 Do nove godine se pojavljuje reizdanje Haustor - Tajni grad na 180gr vinilu. 4
klimt Posted September 25 Posted September 25 Objavljeno reizdanje Električni orgazam ‘Kako bubanj kaže’ – Odrastanje ili priča o rastanku i ponovnom susretu https://ravnododna.com/elektricni-orgazam-kako-bubanj-kaze-odrastanje-ili-prica-o-rastanku-i-ponovnom-susretu/
wayfaring stranger Posted October 9 Posted October 9 Kapitalac. Omiljeni Slo punk bend. Dugo jurio Še pomnite tovarišći, Dallas iznenadio reizdanjem albuma uz dodatak drugog vinila sa demosima i 7" ep-jem. Dan je tako lepo počeo. 2
kurdi Posted October 10 Posted October 10 20 hours ago, wayfaring stranger said: Kapitalac. Omiljeni Slo punk bend. Dugo jurio Še pomnite tovarišći, Dallas iznenadio reizdanjem albuma uz dodatak drugog vinila sa demosima i 7" ep-jem. Dan je tako lepo počeo. to su oni novi snimci starih pesama? ja imam archived, sad mi nije jasno da li se ovi demo snimci poklapaju sa tim?
wayfaring stranger Posted October 10 Posted October 10 (edited) Prvi vinil na Vse je isto je Še pomnite Kuzle tovarišći, drugi je Archived. Še pomnite su studijski snimci i to zvuči odlično, Archived znaš, još ako si dobio cd uz Archived sve jasno. Vse je isto je dupli album. Odavno mi se nije desilo da jedan album izvrtim više puta za redom kao ovaj. Archived je sjajan i tada sam obratio paznju na njih jer sam zbog drugih grupa izbegavao kompilaciju Lepo je... Kada sam čuo Še pomnite postali su mi #1 Slo punk bend. Ima i solidan dokumentarac o Kuzlama na YT. Edited October 10 by wayfaring stranger
wayfaring stranger Posted October 10 Posted October 10 Mlade Kuzle. Lepo i videti i čuti. Mlade KuZle su nastale za potrebe koncerta za promociju albuma "Sećate li se još KuZli, tovariši?" Nakon što su odlučili da bend više nikada neće svirati uživo, došla je ideja da njihove pesme izvodi ženski bend...i počela je potraga... Devojački pank bend, koji je nastao više od šale nego stvarno, kada je svirao na promociji debija legendarnog idrijskog benda KuZle, zaživeo je svojim životom. Pošto su članovi KuZli odlučili da nikada više ne sviraju uživo, zamolili su četiri devojke koje već nastupaju u raznim pank bendovi a da sviraju sopstvene verzije nekih od svojih originalnih pesama. Saša Hrovatin, gitarista benda Gollivog, Tina Rebec, pevačica ansambla Pigs Parlament, Petra Zobec, bubnjarka benda Pankeroshi, i basistkinja Ash Prikie dobro su zagrejali prepunu salu u ljubljanskom klubu Orto, pa su odlučili da nastave svoj zajednički nastup. Mlade KuZle sviraju isključivo tri decenije stare kompozicije, koje su se pojavile tek snimljene na albumu „Sećate li se još KuZli, drugovi?“, a za svoj rad su dobili pun „blagoslov“. 1
scab Posted October 16 Posted October 16 bože kako obožavam ove govnarčine! mogao bih samo još nabaviti young and good looking 1
Recommended Posts