Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

spacer.png

Uskoro će se ploče kupovati umesto investicionog zlata. Reći da su preterali je deminutivčić.

• +1 2
Posted
1 hour ago, wayfaring stranger said:

spacer.png

Uskoro će se ploče kupovati umesto investicionog zlata. Reći da su preterali je deminutivčić.

Imam i originalno i reizdanje Optic nerve, gde je dodata Decree. Oba su odlična. Sad uzimati još jednom zbog druge ploče sa živim snimcima, nisam siguran. Krvava Gruda - Plodna Zemlja i Ti, Ki Izzivaš su sa Exita 2021. Bio sam na tom koncertu i imao sam utisak da su ranija izvođenja ovih pesama bila bolja. Dok je recimo bila Mina u bendu (SKC više puta, pa i sam Exit).

Videh u Multimedia Music Record Store: Karlowy Vary 3800.

• +1 1
Posted
5 hours ago, klimt said:

Videh u Multimedia Music Record Store: Karlowy Vary 3800.

spacer.png

Ni u Hrvatskoj nije jeftinije. Taj vinil se na berzi u SKC-u mogao nabaviti veoma povoljno. Svoj primerak sam jedva prodao početkom dvehiljaditih. Album ništa posebno. Doduše nije jedini znak pitanja u vezi reizdanja, ali ok. Zanimljivo je koliko su porasle cene ex-YU (re)izdanja i RSD, dok cene regularnih izdanja na zapadu možda 10-20%. Kada je Hrčak počinjao, pa do 2018, kupovao sam ploče od njega za 10e. Sada su 25.

Posted

ovaj vikend napokon odvojio vreme da preslušam matore radio drame koje su pre nekoliko godina čudnim putevima došle do mene iz neke zatvorene američke radio stanice.

ove horror priče su odlične, naratori su carevi (boris karloff, orson welles...) i sad mi žao što sam dosta njih razdelio. superherojske su malo slabije al svakako fun...

IMG_20230319_093330-min.jpg

• +1 3
Posted

spacer.png

Današnja terapija.

• +1 2
  • 2 weeks later...
Posted

spacer.png

Nakon 12 sati voznje, La Strada vraca u zivot. Hvala i posti sto je sve isporučeno stiglo bez oštećenja.

• +1 2
Posted
2 hours ago, wayfaring stranger said:

spacer.png

Nakon 12 sati voznje, La Strada vraca u zivot. Hvala i posti sto je sve isporučeno stiglo bez oštećenja.

Kako zvuci la strada?

u Beogradu nece da se rasproda uskoro?

Posted (edited)
18 hours ago, kurdi said:

Kako zvuci la strada?

u Beogradu nece da se rasproda uskoro?

Nemoj mene da pitas ništa o La Stradi. 1000% sam neobjektivan. Same pesme su sjajne, da li zato što ih nisam odavno slušao ili... Svakako mnogo bolje nego mp3 koji kruži netom. Gile je uradio dobar posao stim što je kaseta na par mesta izguzvana. Najociglenije na Okeanu. Da li je vredno kupovine? Naravno. Iako sve ovo znam odavno napamet.

Ne verujem da će se rasprodati u skorije vreme jer još ima i primeraka reizdanja regularnog albuma.

Edited by wayfaring stranger
Posted

spacer.png

Au koliko je ovo dobro. Do sada album godine na ex-Yu prostorima.

Posted

20230403-144525.jpg

Bez obzira što imam praktično sve odavde u superiornom CD kvalitetu (ha, tužite me) pa podosta i u Hi-Res, uvek se sehualno uzbudim kad ugledam ovaj prizor... Elem, ovaj put sam se počastio sa onim što sam čini mi se ranije nazvao po meni najboljim albumom B Enoa... Btw ovde su im izmešana nova izdanja i polovni albumi (od kojih su neki rariteti što se vidi po ceni tipa 180 dolara... Mora da se pazi šta se uzima.)

20230403-160908.jpg

• +1 2