Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Nevernik said:

Lokalni patriotizam :lalab:

Eh, ove BoYe su jedan bubreg dok je prvi album dva bubrega. Nažalost, teško da ću ih ikad dodati u kolekciju.

Šta je ovo? Da li je neko slušao?

Experimental Yugo-prog/fourth world/new age from Serbia’s answer to Jon Hassell - the duo of Nenad Jelic & Laza Ristovski - who paved the way for Mitar Subotić/Suba/Rex Ilusivii on a 1985 classic recommended if yr into Hiroshi Yoshimura, The Art of Noise, ECM, Gigi Masin, Laurie Anderson or the sprawling Stroom thing.

https://boomkat.com/products/opera-8fd548e4-0982-48b3-8ee4-f36cc61f2948

Ritam i sint, lep album. Soundway reizdao nedavno, kažu da su remasterizovali originalne trake i popravili loš zvuk originalnog izdanja.

Posted

Hebo ih "vinyl only", ja bi im pristojno platio za FLAC.

Posted
On 3. 3. 2023. at 14:01, wayfaring stranger said:

spacer.png

Videćemo kakva će biti reizdanja. Ogolelo mesto i Remek depo imam i oba su mint, i vinili i omoti. 

Karlowy Vary i Videosex me manje interesuju.

Kakvo je beše bilo ono holandsko reizdanje prvog albuma Videosexa?

Posted
50 minutes ago, klimt said:

Videćemo kakva će biti reizdanja. Ogolelo mesto i Remek depo imam i oba su mint, i vinili i omoti. 

Karlowy Vary i Videosex me manje interesuju.

Kakvo je beše bilo ono holandsko reizdanje prvog albuma Videosexa?

Mene od ovoga interesuju Borghesia I Videosex koji sam imao na originalu, ali svojevremeno prodao.

Reizdanje prvog albuma Videosexa svira sjajno. Nisam nikada imao original pa ne mogu da uporedim. Ovo je sasvim ok.

• +1 1
Posted

nikada nisam razumeo izdanja borghesie... sta su albumi, komplilacije, singloci/ep-i/remixi... gomila pesama se ppojavljuje na vise mesta.

ogolelo mesto je jedno od dva koje sam slusao vise puta, uz ljubav... pa mozda i kupim.

secam se da sam ih i gledao u skc-u, ali se sa koncerta ne secam nicega.

vidim sada da su blind dog/sareni ducan reizdali i messerschmitt - foxin'... kazu "remastered"

Posted (edited)
On 5. 3. 2023. at 21:08, kurdi said:

vidim sada da su blind dog/sareni ducan reizdali i messerschmitt - foxin'... kazu "remastered"

spacer.png

Pojavila se slika. Ne znam nista vise od toga. Ako ništa, bar je omot bolje urađen u odnosu na original.

spacer.png

Edited by wayfaring stranger
Posted

spacer.png

Reizdanje na crvenom vinilu. 16 pesama.

• Hvala 1
Posted

Postavljen je novi remaster na youtube, nešto na Jugoton Music, a većina na ElektričniOrgazam Official.

Plejlista: Warszawa '81 (Remaster 2023).

• +1 2
Posted

Aaaaaaaaaa 😱

20230310-134447.jpg

PS. Sve u redu, ali... pa gde baš svetinju naš'o da skrečuje.

• Haha 5
Posted (edited)

predivan side projekat dvojca iz the vaccines, divotica za nedeljno otpadanje

R-15777569-1600440447-6031.jpg

Edited by scab