maheem Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 2 hours ago, Nevernik said: Lokalni patriotizam Eh, ove BoYe su jedan bubreg dok je prvi album dva bubrega. Nažalost, teško da ću ih ikad dodati u kolekciju. Šta je ovo? Da li je neko slušao? Experimental Yugo-prog/fourth world/new age from Serbia’s answer to Jon Hassell - the duo of Nenad Jelic & Laza Ristovski - who paved the way for Mitar Subotić/Suba/Rex Ilusivii on a 1985 classic recommended if yr into Hiroshi Yoshimura, The Art of Noise, ECM, Gigi Masin, Laurie Anderson or the sprawling Stroom thing. https://boomkat.com/products/opera-8fd548e4-0982-48b3-8ee4-f36cc61f2948 Ritam i sint, lep album. Soundway reizdao nedavno, kažu da su remasterizovali originalne trake i popravili loš zvuk originalnog izdanja.
Indy Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Hebo ih "vinyl only", ja bi im pristojno platio za FLAC.
klimt Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 On 3. 3. 2023. at 14:01, wayfaring stranger said: Videćemo kakva će biti reizdanja. Ogolelo mesto i Remek depo imam i oba su mint, i vinili i omoti. Karlowy Vary i Videosex me manje interesuju. Kakvo je beše bilo ono holandsko reizdanje prvog albuma Videosexa?
wayfaring stranger Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 50 minutes ago, klimt said: Videćemo kakva će biti reizdanja. Ogolelo mesto i Remek depo imam i oba su mint, i vinili i omoti. Karlowy Vary i Videosex me manje interesuju. Kakvo je beše bilo ono holandsko reizdanje prvog albuma Videosexa? Mene od ovoga interesuju Borghesia I Videosex koji sam imao na originalu, ali svojevremeno prodao. Reizdanje prvog albuma Videosexa svira sjajno. Nisam nikada imao original pa ne mogu da uporedim. Ovo je sasvim ok. 1
kurdi Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 nikada nisam razumeo izdanja borghesie... sta su albumi, komplilacije, singloci/ep-i/remixi... gomila pesama se ppojavljuje na vise mesta. ogolelo mesto je jedno od dva koje sam slusao vise puta, uz ljubav... pa mozda i kupim. secam se da sam ih i gledao u skc-u, ali se sa koncerta ne secam nicega. vidim sada da su blind dog/sareni ducan reizdali i messerschmitt - foxin'... kazu "remastered"
wayfaring stranger Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 (edited) On 5. 3. 2023. at 21:08, kurdi said: vidim sada da su blind dog/sareni ducan reizdali i messerschmitt - foxin'... kazu "remastered" Pojavila se slika. Ne znam nista vise od toga. Ako ništa, bar je omot bolje urađen u odnosu na original. Edited March 7, 2023 by wayfaring stranger
wayfaring stranger Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 Reizdanje na crvenom vinilu. 16 pesama. 1
klimt Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 (edited) 4 hours ago, klimt said: Da ne bude zabune, slika je sa El. Org. fejsbuka. Discogs https://www.discogs.com/it/release/26339267-Elektryczny-Orgazm-Warszava-81-Remaster-2023 Edited March 9, 2023 by klimt
klimt Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 Postavljen je novi remaster na youtube, nešto na Jugoton Music, a većina na ElektričniOrgazam Official. Plejlista: Warszawa '81 (Remaster 2023). 2
Indy Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Aaaaaaaaaa 😱 PS. Sve u redu, ali... pa gde baš svetinju naš'o da skrečuje. 5
scab Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 (edited) predivan side projekat dvojca iz the vaccines, divotica za nedeljno otpadanje Edited March 12, 2023 by scab
Recommended Posts