Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, wayfaring stranger said:

Gorenavedeno se odnosilo na omot sa klimtovih slika, ne na muziku. Mislio sam na omot sa originalnog izdanja LS i omot ovog albuma koji je bas tuga.

Opušteno stredžeru, ukapirali smo.

Da nismo, već bi te linčovali što nam vređaš omiljeni bend.

Evo unutrašnjeg dela gatefolda. Nema dodatnih podataka.

spacer.png

spacer.png

Nego, jel vam prepoznatljiv Tišma na naslovnoj fotografiji?

Ja nikad ne bih pogodio.

Da me neko pitao, ja bi lupio Kiki iz Pilota.

Edited by klimt
Posted

Izmedju Kikija i Milana Mladenovica

• Haha 2
Posted (edited)
4 hours ago, klimt said:

Opušteno stredžeru, ukapirali smo.

Da nismo, već bi te linčovali što nam vređaš omiljeni bend.

Teško da bih uvredio La Stradu. Nemaju oni sreće nikako sa izdavačima i izdanjima. Po meni, kriva je Tismina nezainteresovanost za bilo šta osim pravljenja pesme. Utisak je da onog trenutka kada je pesma kompletirana on okreće leđa i ide dalje. Sve što obuhvata pojavu u javnosti izaziva strah kod njega. Čisto sumnjam da bi mogao da nabroji pesme La Strade. U nekoliko intervjua nakon što je dobio Ninovu nagradu kao da ne želi da se seća svoje muzičke karijere.

Prvi album sniman večeri kada je bio Band Aid i po sopstvenom priznanju više su gledali prenos nego što su snimali i producirali. Zato je produkcija na prvom albumu takva. Reizdanje prvog albuma na zvučnom nivou mp3 128kbps. Pa mini album Tisma/La Strada live iz Panceva koji je uzas. Ovaj vinil sa trake koja je kao što ti rece izguzvana na par mesta. Hokej klub virginitas i pesma Zelje sa kompilacije Ventilatora #3 najozbiljnija izdanja uz album. Omot za ovaj album je užas. Ako se ne varam jedan od autora omota je Bilja iz Boya (već radila dizajn albuma i singla Boya) . Danilo bi trebalo da je njen sin, ne znam ko je treći kreativac.

Edit: Šta bi trebalo da znači natpis soferski hitovi?

Edited by wayfaring stranger
  • +1 1
Posted
6 minutes ago, wayfaring stranger said:

Teško da bih uvredio La Stradu.

Edit: Šta bi trebalo da znači natpis soferski hitovi?

Znam, zajebavam se.

Slažem se sa svim što si gore napisao.

Posle Usamljenog vozača Tišma je prokomentarisao nešto u stilu "Bila je ovo šoferska pesma". Valjda zbog toga.

• +1 1
Posted

Gledam unutrašnji deo omota. Prva asocijacija je školski pano - predstavljamo vam grupu La Strada.

Posted
On 22. 9. 2022. at 20:23, scab said:

ako ima ikoga da zanima, little steven reizdaje remaster demolition 23, prvi put na vinilu! trenutno je u preorderu pa treba odmah uzeti jer će sigurno biti nestašice i preterivanja posle...

inače od oktobra kada je trebalo da stigne, na svake 2 nedelje dobijam mejl da se dostava pomera za dve nedelje :cry:

Posted

Untitled-1.jpg.0e61a6d9f0eba25fcf99e478bf2e7287.jpg

e ovome sam se baš radovao. odličan album ali jako zabavan ovaj ultra lp vinil. jack white nagurao sve moguće fazone i fore: A strana se vrti od centra ka spolja, ima dva hidden tracka na etiketi (na 45 i 78 obrtaja), prva stvar B strane počinje akustično ili elektro u zavisnosti gde spustiš iglu, ima hologram nekog anđela kada se vinil vrti... 

• +1 2
Posted

spacer.png

Zanimljiv konceptualni album. Sluša se na repeat jer nije na prvu loptu. U pitanju je lik koji ima YT kanal Stražarni lopov sa veoma opskurnim live i demo snimcima ex Yu grupa. Pravo blago.

Stražarni lopov i dobri ljudi isn't a real band. It's a wild bunch of musicians recording songs upon lyrics taken from known Croatian blog Stražarni lopov. The entire project is experimental musical collage designed by blog author Goran Polak. The final shape of a project was largely unknown to the musicians. They weren't recording together in the studio, because they are scattered all over the world.

Sites:

strazarni-lopov.blogspot.com

Members:

Damir Prica, Darko Begić, Darko Kordovan, Darko Rundek, Goran Polak, Igor Djeke, Igor Mihovilović, Ivica Košavić, Ivica Vinski, Mario Barišin, Miro Labus, Miroslav Miljković, Nedjeljko Ivković, Nikola Santro, Predrag Kraljević Kralj, Rujana Jeger, Saša Radusin, Siniša Banović, Slaven Jakšić, Sonny Vincent, Stanko Kovačić, Tin Polak, Zdenko Franjić, Željko Mikulić, Zoran Čalić

• +1 2
Posted
40 minutes ago, wayfaring stranger said:

spacer.png

Zanimljiv konceptualni album. Sluša se na repeat jer nije na prvu loptu. U pitanju je lik koji ima YT kanal Stražarni lopov sa veoma opskurnim live i demo snimcima ex Yu grupa. Pravo blago.

Stražarni lopov i dobri ljudi isn't a real band. It's a wild bunch of musicians recording songs upon lyrics taken from known Croatian blog Stražarni lopov. The entire project is experimental musical collage designed by blog author Goran Polak. The final shape of a project was largely unknown to the musicians. They weren't recording together in the studio, because they are scattered all over the world.

Sites:

strazarni-lopov.blogspot.com

Members:

Damir Prica, Darko Begić, Darko Kordovan, Darko Rundek, Goran Polak, Igor Djeke, Igor Mihovilović, Ivica Košavić, Ivica Vinski, Mario Barišin, Miro Labus, Miroslav Miljković, Nedjeljko Ivković, Nikola Santro, Predrag Kraljević Kralj, Rujana Jeger, Saša Radusin, Siniša Banović, Slaven Jakšić, Sonny Vincent, Stanko Kovačić, Tin Polak, Zdenko Franjić, Željko Mikulić, Zoran Čalić

gde si ga iskopao, jurim ga mesec dana

Posted
13 minutes ago, Papovac said:

gde si ga iskopao, jurim ga mesec dana

Od strazarnog lopova licno. Prodaje preko Discogsa.

Posted (edited)

Jebate moram prosuti rant zbog poslednje porudžbine sa Juna: navedem Royal Mail kao dostavljača paketa a oni ga pošalju FedExom koji pored redovne cene carine i pdva potražuju 4800 dinara za uslugu carinjenja. Javim Junu da ću vratiti paket oni odgovore da će oni morati da plate import tax u tom slučaju, i da će mi odbiti od refunda. Sad sam u besnoj korespondenciji gde objašnjavam da nisam tražio FedEx već običnu poštu. 
A sad ću da im pomenem da svaki drugi paket koji poručujem u EU mi je duplo oporezovan VATom.

Izgleda da sam završio sa porudžbinama iz UK, redovna pošta je toliko poskupela da novčanik boli i bez ovakvih extra troškova. Pasmater!

Edited by maheem
Posted

Pre X meseci sam postovao o povećanju poštarina u EU. Suštinski su smanjili gramazu za određenu cenu. Poštarine su ludilo. Ako hoćeš naruči na moju adresu. Dolazim kolima u aprilu, a svakako prolazim pored NSa na putu za Bg.