Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

Ako ne krcka to bi bila realna cena. 

Posted

Upalila se žuta 'check engine' lampica i izgleda da nešto nije u redu sa jednom granom napajanja lambda sonde, ali kola nisu u kvaru:

y4mD_JThGAXxhJZJgtposhAyLQA8-P5D5fUsU2Q1

Posted

NDQtNjk3NC5qcGVn.jpeg

RSD.... nista posebno. izgleda OK, crveni vinil, ne krcka (za sada), ali nije nikakvo otkrovenje u odnosu na originalni cd

Posted

spacer.png

Raznovrsna ishrana. 

Posted

spacer.png

Jedan od najgorih koncerata na kojima sam bio. Opstipacija je životno opasna. Ipak, i dalje volim ovaj no wave.... 

• +1 3
Posted
Did the Music Business Just Kill the Vinyl Revival?
https://tedgioia.substack.com/p/did-the-music-business-just-kill

Ovaj tekst ima par "teza" koje su i meni zapale za oko, u vezi celog ovog "obnovljenog interesovanja" za vinile. Prvo, baš ozbiljno visoke cene, zatim uska ponuda i na kraju broj ljudi koji kupe ploče a da nemaju gramofone...
E sad takođe se zapravo radi o tome da li je taj "poslovni model" održiv ako nije masovan?
Ako je slučaj da jeste, da može da funkcioniše sa malim udelom u tržištu onda će to biti to.
Ako ne može, onfa će to biti još jedan prolazni "hajp" i to mu je to...
Svakako jeste bitan "odgovor" industrije navtaj izazov. Mislim da neće oni dozvoliti da im novi mediji koji su se pojavili posle ploča oduzmu zaradu...

....shiit has hit the fan.
  • +1 1
Posted

Biće da je prolazni hajp. Mi matorci kupujemo ploče, dok mladje generacije koriste streaming servise, nešto ne vidjam mlade na sajmovima vinila ovde u Germaniji, a znam dosta njih koji koriste streaming servise. Pošto imaju neograničen i brz mobilni internet sve što ih interesuje dostupno je od odmah i to je to. U kombinaciji sa Netflixom, za male pare mnogi užitka. Sa druge strane, meni nije jasno kako opstaju high end audio kompanije kojih još uvek ima dosta. Vidim da najskuplji gramofon košta 450 000 dolara i planira se proizvodnja cetrdesetak komada. 

Posted

spacer.png

Pankot ne e mrtov

• +1 1
Posted

spacer.png

Панкот не е мртов цел ден. 

• +1 1
Posted (edited)

spacer.png

Svojevremeno reklamirani kao karika koja nedostaje izmedju The Sonics i Nirvane. Sećam se da sam na početku svoje hardcore faze u drugoj polovini osamdesetih video natpis psihodelicni punk. Ma daj, kako punk može da bude psihodelican? E pa, život je tu za razbijanje predrasuda. I niko i nikad kao The Wipers. 

Edited by wayfaring stranger
Posted

spacer.png

Ceo dan na repeat. Omiljeni Cro bend.