wayfaring stranger Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Ako ne krcka to bi bila realna cena.
Ras Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Upalila se žuta 'check engine' lampica i izgleda da nešto nije u redu sa jednom granom napajanja lambda sonde, ali kola nisu u kvaru:
kurdi Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 RSD.... nista posebno. izgleda OK, crveni vinil, ne krcka (za sada), ali nije nikakvo otkrovenje u odnosu na originalni cd
wayfaring stranger Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Jedan od najgorih koncerata na kojima sam bio. Opstipacija je životno opasna. Ipak, i dalje volim ovaj no wave.... 3
klimt Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Did the Music Business Just Kill the Vinyl Revival? https://tedgioia.substack.com/p/did-the-music-business-just-kill
Frank Pembleton Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Did the Music Business Just Kill the Vinyl Revival? https://tedgioia.substack.com/p/did-the-music-business-just-killOvaj tekst ima par "teza" koje su i meni zapale za oko, u vezi celog ovog "obnovljenog interesovanja" za vinile. Prvo, baš ozbiljno visoke cene, zatim uska ponuda i na kraju broj ljudi koji kupe ploče a da nemaju gramofone...E sad takođe se zapravo radi o tome da li je taj "poslovni model" održiv ako nije masovan?Ako je slučaj da jeste, da može da funkcioniše sa malim udelom u tržištu onda će to biti to.Ako ne može, onfa će to biti još jedan prolazni "hajp" i to mu je to...Svakako jeste bitan "odgovor" industrije navtaj izazov. Mislim da neće oni dozvoliti da im novi mediji koji su se pojavili posle ploča oduzmu zaradu.......shiit has hit the fan. 1
wayfaring stranger Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Biće da je prolazni hajp. Mi matorci kupujemo ploče, dok mladje generacije koriste streaming servise, nešto ne vidjam mlade na sajmovima vinila ovde u Germaniji, a znam dosta njih koji koriste streaming servise. Pošto imaju neograničen i brz mobilni internet sve što ih interesuje dostupno je od odmah i to je to. U kombinaciji sa Netflixom, za male pare mnogi užitka. Sa druge strane, meni nije jasno kako opstaju high end audio kompanije kojih još uvek ima dosta. Vidim da najskuplji gramofon košta 450 000 dolara i planira se proizvodnja cetrdesetak komada.
wayfaring stranger Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 https://www.mascom.rs/sr/domaca-izdanja/lp/eyesburn-solid-vinyl--pid-42916.1.135.html "Pred vama je osveženo i remasterovano izdanje albuma Solid" napisa neko iz Mascoma i osta živ. Bolje da su napisali orošeno izdanje.
wayfaring stranger Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 (edited) Svojevremeno reklamirani kao karika koja nedostaje izmedju The Sonics i Nirvane. Sećam se da sam na početku svoje hardcore faze u drugoj polovini osamdesetih video natpis psihodelicni punk. Ma daj, kako punk može da bude psihodelican? E pa, život je tu za razbijanje predrasuda. I niko i nikad kao The Wipers. Edited January 24, 2023 by wayfaring stranger
wayfaring stranger Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Ceo dan na repeat. Omiljeni Cro bend.
Recommended Posts