Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

y4md-vDXI9EcWKhhnTyedVaF76hED744n8bdm2j6

American Graffiti - ploča koja je rezana tako da se (kratke) teme smenjuju gotovo bez prekida i stvaraju radijski ugođaj, poput onog u filmu.

Edited by Ras

• Replies 3.3k
  • Views 217.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 40 godina od subterranean jungle, na letnjoj rasprodaji i još prelelepan ljubičasti vinil i eto izgovora da gi dodam kolekciji... inače kad god naručujem od mascom šupaka koristim se šupačkom met

• vladavsnarod
    vladavsnarod

Ja sam napravio ciniju od ploce Olivera Mandica.   

• wayfaring stranger
    wayfaring stranger

Odslusao prvu stranu Messera. Ne ide. Cele nedelje po glavi svira Disciplina. Idemo redom, pa dokle se stigne.

Posted Images

anBlZw.jpeg

LmpwZWc.jpeg

silver apples

LTg4MTYuanBlZw.jpeg

Upravo gledam Giletovo gostovanje u podcastu Radioaktivni komarac i govori kako je on sredjivao snimak za ovaj live La Strade za vinil. Kaze da je snimak skinut sa kasete. Jbg.

Odličan Hrčak pored La Strade do kraja godine izbacuje i Boye - Boye  Se Ne Boje.

Edited by Nevernik

2 hours ago, Nevernik said:

Odličan Hrčak pored La Strade do kraja godine izbacuje i Boye - Boye  Se Ne Boje.

Nisu morali…

OC5qcGVn.jpeg

throwing muses - purgatory/paradise

Mi0zOTg0LmpwZWc.jpeg

Mi03ODM5LmpwZWc.jpeg

LTk5MDAuanBlZw.jpeg

Edited by kurdi

spacer.png

Ko zna koji put slušam i isto toliko puta konstatujem da je ovo neverovatan album. 

1 hour ago, wayfaring stranger said:

Ko zna koji put slušam i isto toliko puta konstatujem da je ovo neverovatan album. 

Samo je par puta Endi svirao ovo uživo, letos u Čačku poslednji put. Dogovaramo se da (pre izlaska novog albuma) na proleće svira kompletan "Me and my love..." u Beogradu. Ploča je zanimljiva i po tome što je malo sve skraćeno u odnosu na digital - nije moglo da stane na plastiku. Uživo svira sve :)

Edited by alamo

NG prinove

rsz_2img_20230101_154122.jpg

Koliko si platio Boliviju? 

18 minutes ago, wayfaring stranger said:

Koliko si platio Boliviju? 

10.000 din. treba me ubiti.