wayfaring stranger Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Više nije mnogo, nego bas preterano.
kurdi Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 nasao danas na pijaci za £25 (inace kosta vise...) 1
kurdi Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 ne slusam, pitam... jel ima neko ili makar zna nesto o ovome? dizajn sa ovim remastered im je malo go bugarski cd
wayfaring stranger Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 RSD izdanja dizu cenu izdanja u nebo, a evo i jednog reizdanja koje je u startu precenjeno. Realno, i dok sam imao taj vinil nisam ga preslusao vise od par puta. https://noprofitrecordings.bandcamp.com/album/nuklearne-olimpijske-igre
klimt Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Kakvi su ti snimci La Strada? Da li se to ranije nezvanično pojavljivalo na netu? Nigde ne nalazim ni spisak pesama.
kurdi Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 live u studiu M. 7 pesama se pojavljivalo ranije i evo ih ovde: https://jugorockforever.blogspot.com/search/label/LA STRADA brojevi 5-11. ti snimci su tehnicki losi (pesme su super).... da li su sada mozda nasli neke bolje? ja sam nasao spisak za ovu plocu i ima jos 4 pesme koje su sa albuma i nisam ih vidjao na netu. naovom gore linku pak ima jos 5 koje su studijske i nema ih na novoj ploci. 2
wayfaring stranger Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 (edited) 8 hours ago, kurdi said: ja sam nasao spisak za ovu plocu i ima jos 4 pesme koje su sa albuma i nisam ih vidjao na netu. Prosledi spisak pesama ako imaš. Nemam nikakvu dodatnu info. U svakom slučaju, bilo šta da objave, kupiću jer mi je La Strada domaći #1. Osim ovih pesama, šta još ima na albumu? LA STRADA - LIVE (STUDIO M) 01 - Dan D 02 - Svetla bulevara 03 - Auto i tajne 04 - Dr draga 05 - Usamljeni vozac 06 - Sum pticjeg sutona 07 - Rucao sam telefon Snimci Studio M sa neta su u 192kbps. Sada čitam neku arhivu i vidim poruku da postoji bolji snimak, ali van neta. Nadajmo se da se Radio NS otvorio. Izdanje ovog albuma je najavljivao Blind dog rec koji je uradio ono nesrećno reizdanje. Odakle sada Hrčak? Zanimljivo. Edited December 7, 2022 by wayfaring stranger
kurdi Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 odlican hrcak stavio spisak instagram, sad ne znam kako odavde ide link tamo... https://www.instagram.com/odlicanhrcak/ naslovi nisu isti kao sto sam ja imao. a posle standardnih 7 (A1-6 + B1) idu: 2. Mlad i radostan 3. Okean i suton 4. Došla su tako neka vremena 5. Neautentični sneg okean i suton je valjda okean... ove pesme ne bi bile toliko trazene kao neobjavljene, ali opet je malo cudno da nikada nisu kruzile netom. valjda su bolji snimci... verovatno i sa ovih poznatih moze da se skine krcanje ali bi se skinulo i dosta signala i sve zvucalo umrtvljeno. ali kupujem svakako. 1
wayfaring stranger Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Odslusao prvu stranu Messera. Ne ide. Cele nedelje po glavi svira Disciplina. Idemo redom, pa dokle se stigne. 7
Recommended Posts