Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

Upravo sam to hteo da napisem. Ni u ludilu mi ne bi palo na pamet da je Matakovic radio omot. Inace, Matakovic je krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih pobedjivao na svim stip konkursima pa su ga stavili u ziri kako ne bi mogao da se takmici. Istinska legenda koja i dan danas radi punom parom. Na Facebooku redovno postuje svoje radove.

• +1 1
Posted (edited)

20220910_085928.thumb.jpg.542d005ce8ca4b84d025d4215578666e.jpg

e pa nisam ja guglao tko je Mataković, već dal je mogao to onda raditi, jer sam ga primijetio krajem osamdesetih tek:rolleyes:

Edited by Zis
  • +1 2
Posted

20220910-164730.jpg

Uz box ide i download code. Reuploadovao sam, ako nekoga interesuje, posaljite pm. 

• +1 3
Posted

ja imam ravno do dna original i ok je ocuvan. ali sam ploce izvadio iz crvenih unutrasnjih i stavio u mo-fi, i onda ne moze u spoljni omot da stane sve, i ploce u mo-fi i crveni unutrasnji s tekstovima.

nije realno da cu se uzdrzati od kupvine reizdanja, sta god da mi neko kaze, tako da bezveze i pitam...

ovaj tuxedo box merkam od kada je izasao.... malo mi bezvze sto moras zajedno da kupis vise i manje bitne ploce. kako zvuci?

Posted
9 hours ago, Zis said:

20220910_085928.thumb.jpg.542d005ce8ca4b84d025d4215578666e.jpg

e pa nisam ja guglao tko je Mataković, već dal je mogao to onda raditi, jer sam ga primijetio krajem osamdesetih tek:rolleyes:

secam se kako sam krajem 80-ih skoro svakog dana pitao na kiosku da li je stigao novi patak, a on bi stigao tipa jednom u tri meseca. onda sam poceo i njih da zovem telefonom da vidim kada ce nesto da izadje.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
26 minutes ago, kurdi said:

Ovaj tuxedo box merkam od kada je izasao.... malo mi bezvze sto moras zajedno da kupis vise i manje bitne ploce. kako zvuci?

Zvuči odlično, mada, osim prvog albuma, koji će sada u prodaju, nisam imao druge, pa ne mogu da uporedim. Imam par albuma na diskovima, vinili se čuju za nijansu bolje, taman za tu razliku vinil-cd u toplini zvuka. 

Posted
49 minutes ago, kurdi said:

secam se kako sam krajem 80-ih skoro svakog dana pitao na kiosku da li je stigao novi patak

Patak i Yu Strip su bili odlični. Naravno zato što je domaća strip scena osamdesetih bila izuzetno dobra.

• +1 1
Posted
55 minutes ago, wayfaring stranger said:

Zvuči odlično, mada, osim prvog albuma, koji će sada u prodaju, nisam imao druge, pa ne mogu da uporedim. Imam par albuma na diskovima, vinili se čuju za nijansu bolje, taman za tu razliku vinil-cd u toplini zvuka. 

Kad kažeš u prodaju, gde prodaješ? Ja bih dosta toga prodao kad bi neko došao kod nene da uzme, Al ovako nit da dam budzašto nekoj radnji nit da se cimam sa discogsom…

• +1 1
Posted
54 minutes ago, kurdi said:

Kad kažeš u prodaju, gde prodaješ? Ja bih dosta toga prodao kad bi neko došao kod nene da uzme, Al ovako nit da dam budzašto nekoj radnji nit da se cimam sa discogsom…

Stavim na Limundo na licitaciju pre nego što dodjem pa ako neko kupi ok. Ranije sam sve ostavljao na Kupindu, ali sada nema ko da šalje Iz Srbije. Pošalji spisak porukom. Možda me nesto bude interesovalo.

Posted
9 minutes ago, wayfaring stranger said:

Pošalji spisak porukom. Možda me nesto bude interesovalo.

+1

A i ne šalim se... ja sam stvarno par puta otkupljivao kolekcije, delove kolekcija i "na birke" uzimao kad neko hoće da se reši viška ili svega.

Plaćam bolje od radnji for sure! :sleep: 

Posted

Ničim izazvan se pojavio na Juno Records i nisam mogao da odolim.

Stigao, sad sam ponosni vlasnik i ne silazi sa gramofona ovih dana.

spacer.png

• +1 2
Posted
On 10.9.2022. at 19:44, wayfaring stranger said:

Pošalji spisak porukom. Možda me nesto bude interesovalo.

On 10.9.2022. at 19:55, Singer said:

+1

imacu u vidu ako se odlucim da prodajem neke razumne stvari po razumnim cenama.

ono iznad sam vise pitao zbog nerazumnih cena koje nekada vidim na discogsu, i onda samo zbog toga pomislim da prodam. ne verujem da bi vas interesovalo po tim suludim cenama, niti bih ja preporucio nekome koga znam po tim cenama.

stvari ovog tipa:

https://www.discogs.com/release/1957638-Pavement-Brighten-The-Corners-Nicene-Creedence-Ed

https://www.discogs.com/release/2361421-REM-Live-At-The-Olympia-In-Dublin-39-Songs

https://www.discogs.com/release/2437132-Guided-By-Voices-Suitcase-3-Up-We-Go-Now

https://www.discogs.com/release/1104917-Neil-Young-Unplugged

https://www.discogs.com/release/821123-Sparklehorse-Vivadixiesubmarinetransmissionplot

Posted

tek sad uzeo my buddy moose 'shine, shine, shine' i 4. album. jebeno najbolji 'novi' hrvatski bend. šteta što prva dva nisu izbacili na vinilu...

image.thumb.jpeg.20970810c8e1b40e12e26a5fc68a1685.jpeg