zmanic Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Kačio ja pre neki dan na posvećenom topiku Sve u svemu skoro neslušljivo. Bolju produkciju imaju klinci koji su juče instalirali Soung Forge na komšijinom laptopu....
wayfaring stranger Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 (edited) Dzoni postavio 7 dana besplatan download Ravno do dna https://www.facebook.com/branimirstulicazra Besplatno preuzimaњe albuma AZRA - RAVNO DO DNA (1982.) https://we.tl/t-NXzvTsyOBg © Azra music Edited September 3, 2022 by wayfaring stranger 1 1
Willow Posted September 4, 2022 Author Posted September 4, 2022 Suvenir sa sinoćnjeg (sjajnog) certa u Domu Omladine. 1
wayfaring stranger Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Misljenje sa drugog foruma o reizdanju Kiseline: "Verzija Kiseline koju je Croatia Records objavila na vinilu pre par dana je puštena i na striming servise. Jako zanimljiv momenat, remaster koji je urađen u Abbey road studiju se dosta razlikuje od prethodnih remastera koje su radili Robert i/ili Jan Nemeček. Dok kod ove dvojice praktično imamo elemente postprodukcije, Abbey Road remaster je prirodniji, verniji origialnom snimku i bez budževine zvuka."
wayfaring stranger Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 10 hours ago, Willow said: Suvenir sa sinoćnjeg (sjajnog) certa u Domu Omladine.
kurdi Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 sad sam na cetvrtom, ali znam kako ce se zavrsiti 2 3
Singer Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Jel uzeo neko Azru, Ravno do dna?Vidim da je stiglo za kupovinu - 3.999 din u Nušićevoj…
Zis Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 12 minutes ago, Singer said: Jel uzeo neko Azru, Ravno do dna? Vidim da je stiglo za kupovinu - 3.999 din u Nušićevoj… Stiglo danas, 250 krznaša, to je tu negdje... 2
kurdi Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 2 hours ago, Zis said: Stiglo danas, 250 krznaša, to je tu negdje... i, kako zvuci, kakva je oprema?
Singer Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Liči da je omot od boljeg kartona nego originalno izdanje... dobar deo Azrinih omota nije imao kvalitetan karton. Uglavnom je neki kao korice bloka broj 5 za školu - ne daj bože malo vlage eto problema.... ovde prvenstveno mislim na Ravno do dna i Filigranske pločnike. Voleo bih da vidim near mint omot za Ravno do dna Mislim da su se oni već oštećivali kod pakovanja u fabrici i na putu ka radnjama
wayfaring stranger Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 3 hours ago, Zis said: Stiglo danas, 250 krznaša, to je tu negdje... Začini pricu sa malo detalja. Vidiš da nas zanima.
Barti66 Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Mogu ti krznaši i u jure od pre neki dan...ne?
Zis Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 (edited) 8 hours ago, Barti66 said: Mogu ti krznaši i u jure od pre neki dan...ne? Zapravo ne, obavezno je tek isticanje cijena/izdavanje računa (i) u eurima, novac u rukama tek od 1.1.2023. i to prva dva tjedna obje valute. Karton omota čini mi se tanji od ovih reizdanja Šarla i Idola, manje grub od Trećeg Svijeta. Očekivao bi da bi se trostruki živi album mogao raširiti, možda neke slike koncerta u sredini ali jok, jednostruka kartonska bušta. Pretpostavljam da je takav bio i original, to je jedini album, zaključno s Fazanima koji tada nisam kupio, valjda mi je tripla ploča bila preskupa, trebalo je štekat lovu od školske marende...i cigareta. Svaka je ploča pak u svom crvenom kartonu s tekstovima bez dodatne papirnate ili najlonske zaštite. Jedini je dodatak poster kopija originalne ulaznice za koncert. Autor ilustracije benda na posteru/ulaznici je Dubravko Mataković, e sad, malo sam guglao, čovjek je akademiju završio `83. a crtež nije u njegovom (kasnijem) stilu, podsjeća me na Žiruovog Bluberija, pa je valjda i ta ilustracija bila na oriđiđi ulaznici, ne znam. Zvuk sam probao usporediti s onim Singl ploče 79-82 LPjem (Johnny Be Good i Teško Vrijeme s Ravno Do Dna ) i čini mi se maalo tiši, i opeglaniji, manje basa , nisam siguran da mi se više sviđa, al´ to će bit najprije nostalgija za onim potmulim brujanjem s koncerata po prostorijama mjesnih zajednica u kojima su se improvizirali rock klubovi, jel. Edited September 10, 2022 by Zis 4 1
klimt Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Dubravko Mataković je legendarni strip autor. Njegovi stripovi su urnebesni, bukvalno plakanje od smeha. 1
Recommended Posts