Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

Finally home :wub:

Bilo je ovih godina na discogsu al nikako nisam uspevao da povežem par ploča od istog kupca. 

• +1 3
  • Wub 1
Posted
On 27.7.2022. at 23:18, klimt said:

Otvorih Treći svijet samo da razgledam, nisam pustio.

Nije gatefold, nema booklet, fotografije nešto tamnije nego na originalu. Na mom primerku reizdanja, na podomotu, blago se ocrtava ringwear. Pogledah pažljivo svoj original, ni posle skoro 40 godina nema nigde ringwear.

Kiric postovao na drugom forumu u vezi reizdanja Trećeg svijeta. 

objavili su beli vinil sa instrumental verzijom, ali su ukapirali da su pogresili (?!?!?!?!?!?!), pa je navodno samo 10 komada otislo u ruke ljudima a ostatak unistili. neverovatno. unistili!?!?!?!?

Posted

Šteta što nisu održali kvalitet prethodnih izdanja kada je u pitanju omot i dodaci. Boja vinila manje više. I ja sam se malo brecnuo kad sam video da je crn a znam da sam negde pročitao da treba da bude beo.

Posted

navukao odličan ulov u holandije, al highlight ipak...

image.thumb.jpeg.c89cd914e9a76740b9be1cf6db1e2f01.jpeg

Posted

Dancing bear ponovo reizdao Majke - Razum i bezumlje, ovoga puta u originalnom omotu proširenom na gatefold sa dodatim fotografijama i tekstom. 

• +1 2
  • 2 weeks later...
Posted

Nabavio Pure Phase. Vidim da se dosta ljudi žalilo na kvalitet Spiritualized reizdanja (pucketanje, preskakanje...) ali moja kopija je odlična.

a1726770174_16.jpg

• +1 2
Posted

Aaaaaaaa, kupiću, iako mi je gramofon rahmetli, pa nek ide život :)

Posted

ravno do dna imam i dobro zvuci... kupicu svejedno, ali vise me interesuje da li nesto moze da se uradi sa prvim albumom da ne zvuci jadno.

np:

LTI4OTAuanBlZw.jpeg

• +1 1
  • Wub 1
Posted

spacer.png

Reizdanje se cuje odlično, mada original ne zaostaje. 

Mlade nade hrvatskog dzeza u više momenata lice na lošiju verziju Eyota. 

• +1 1
Posted (edited)

MC00MTc4LmpwZWc.jpeg

ovo zvuci zastrasujuce dobro... ne znam kada sam poslednji put cuo nesto sto me je toliko sokiralo kako skace s gramofona, sto bi se reklo. verovatno nisam pustio 20 godina, sigurnio ne od kada imam ovaj gramofon. nalepnica $2.99, kupljeno u nekoj prodavnici mesovite robe u kaliforniji '95.

sad poredim sa murmurom i potpuno druga liga.

Edited by kurdi
  • +1 3