wayfaring stranger Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Odlično. Sve preporuke za Goribor. Slušao ponovo Odbranu. Posle pustio Tiffany girl i morao sam da smanjim zvuk. Odbrana definitivno dosta tisa i zvuk lošiji od cd verzije.
wayfaring stranger Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Stuttgart, juče. Pitam prodavca, pošto odbrana, kaže, moram da pogledam, znam samo da je preko 100e. Rekoh, ne moraš da gledaš. 4
kurdi Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 plastic people of the universe (nemam pojma koji album) sam kao skolarac cuo u pomenu crvenom patuljku. kad sam na ovu plocu naleteo u nekom budzaku (music & video exchange? reckless records?.. nisam siguran) pre 25 godina, nisam mogao da se ne uzdrzim da ne uzmem da probam. ovo vecears mi je vrlo verovatno drugo slusanje.
Singer Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 On 2.7.2022. at 8:54, wayfaring stranger said: Odlično. Sve preporuke za Goribor. Slušao ponovo Odbranu. Posle pustio Tiffany girl i morao sam da smanjim zvuk. Odbrana definitivno dosta tisa i zvuk lošiji od cd verzije. Reizdanje Odbrane je OK kao rezidanje. Ja sam ga do sad slušao jedno 10tak puta, baš da ne budem neki audio snob i sl. Nije WAUUU ali nije ni skaradno kakva neka druga reizdanja mogu da budu. Mislim da radi posao za svakog ko želi da ga ima na vinilu a da ne plaća 100+ EUR za dobru OG kopiju. 22 hours ago, wayfaring stranger said: Stuttgart, juče. Pitam prodavca, pošto odbrana, kaže, moram da pogledam, znam samo da je preko 100e. Rekoh, ne moraš da gledaš. Mislim da je 80-100 EUR korektnatm razumna cena za originalno izdanje u NM stanju. Preko toga je sve čist bezobrazluk, pogotovu posle reizdanja. Interesantno da je u Štutgartu stigla na zid radnje , jel to zbog cene ili...? 5 hours ago, kurdi said: Ovo je baš retka ploča a cene koje sa danas traže za nju...
Frank Pembleton Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Ovo je baš retka ploča a cene koje sa danas traže za nju... Neko reizdao Kako je....?....shiit has hit the fan.
Singer Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Neko reizdao Kako je....? Ne, ovo je originalno izdanje PGP-RTB. Verovatno nije ni štampano više od 2.000 primeraka... 5.000 max
Ras Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Neko reizdao Kako je....? ....shiit has hit the fan. Koliko mi je poznato - ne. Nedavno mi je prijatelj skrenuo pažnju na zanimljivu situaciju sa tim albumom - da je objavljen na cd-u i kaseti u Sloveniji (1999. sada vidim), za (meni) nepoznatog izdavača. Takođe, ne postoji originalno cd izdanje tog albuma. Vlada, Gile, Koja - Kako Je Propao Rokenrol (Originalna Muzika Iz Filma) | Releases | Discogs
scab Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 23 hours ago, wayfaring stranger said: Stuttgart, juče. Pitam prodavca, pošto odbrana, kaže, moram da pogledam, znam samo da je preko 100e. Rekoh, ne moraš da gledaš. uh, a šta kaže cijena na bolivia rnr?
wayfaring stranger Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 (edited) Odbrana - Vlasnik je nemac, u radnji ima brdo zanimljive muzike, ali je sve nabacano i mnoge stvari ni on ne zna gde stoje. Fino je upucen u ex-YU scenu. Kaze da je imao sve Haustore, ali ih je prodao. Pokazao mi je i vinile Riblje corbe uzivo, Olivera Mandica, Denis & Denis, Zdravka Colica i jos par koje ima u prodaji. Za odbranu kaze da ga je puno ljudi pitalo za taj album. Ne znam zasto je na zidu, valjda malo egzotike. Kaze da je i odlicnom stanju. Omot je koliko sam video izbliza kao nov, vinil nisam vadio. Nema potrebe. Bolivia - kosta 150e, ali su prve dve pesme neupotrebljive, a i ostatak vinila je poprilico isaran tako da realno ne vredi ni 15e tj. moze da proda samo omot. Bila su dva primerka Mi smo ovde ... jedan 60e i drugi 15e. Pogledam taj od 15e, odlican na pogled, omot za nijansu losiji od ovog od 60e. Kupim na rizik jefitiniji i ispostavi se da vinil savrseno svira. Bilo je samo puno prasine na njemu. Uz to nasao Wipers - Live in Europe 1986 dupli bootleg vinil pa sam jos i dobio popust pri kupovini oba vinila. EDIT: Vec 5-6 godina je spremno reizdanje Bolivije. Gde je zapelo ne znam. Ako se ne varam Blind dog/Sareni ducan su kupili prava od DID Kopra na snimke KUD Idijota. Verovatno ce se pojaviti u doglednoj buducnosti. Edited July 4, 2022 by wayfaring stranger 1
scab Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 On 4.7.2022. at 12:22, wayfaring stranger said: Odbrana - Vlasnik je nemac, u radnji ima brdo zanimljive muzike, ali je sve nabacano i mnoge stvari ni on ne zna gde stoje. Fino je upucen u ex-YU scenu. Kaze da je imao sve Haustore, ali ih je prodao. Pokazao mi je i vinile Riblje corbe uzivo, Olivera Mandica, Denis & Denis, Zdravka Colica i jos par koje ima u prodaji. Za odbranu kaze da ga je puno ljudi pitalo za taj album. Ne znam zasto je na zidu, valjda malo egzotike. Kaze da je i odlicnom stanju. Omot je koliko sam video izbliza kao nov, vinil nisam vadio. Nema potrebe. Bolivia - kosta 150e, ali su prve dve pesme neupotrebljive, a i ostatak vinila je poprilico isaran tako da realno ne vredi ni 15e tj. moze da proda samo omot. Bila su dva primerka Mi smo ovde ... jedan 60e i drugi 15e. Pogledam taj od 15e, odlican na pogled, omot za nijansu losiji od ovog od 60e. Kupim na rizik jefitiniji i ispostavi se da vinil savrseno svira. Bilo je samo puno prasine na njemu. Uz to nasao Wipers - Live in Europe 1986 dupli bootleg vinil pa sam jos i dobio popust pri kupovini oba vinila. EDIT: Vec 5-6 godina je spremno reizdanje Bolivije. Gde je zapelo ne znam. Ako se ne varam Blind dog/Sareni ducan su kupili prava od DID Kopra na snimke KUD Idijota. Verovatno ce se pojaviti u doglednoj buducnosti. uh, svaka čast za taj mi smo ovde... kad se setim pre 20ak god kad su idijoti svirali ovde, samo otvorili kutiju punu svih svojih ploča (sem bolivije), rekli uzimajte i onda se svi potpisivali. ja, pošto sam idiot, sam svoju potpisanu ploču dao nekome računajući ah, videću ih još 100x moš misliti...
wayfaring stranger Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Inspirisan Klimtovim postom o Laibach mjuziklu. Zanimljivo da cd traje 71min, na LP-ju je jedna pesma od 5min manje (Demolition group - Model) što znači da su pesme na vinilu skraćivane. 2
Recommended Posts