February 25, 20196 yr On 25. 2. 2019. at 19:34, Ras said: Konačno večera i kafa! Nije baš in the midnight hour! @roksi !!!!! e moracu i ja da nabavim, ako nista bar zbog omota:)
February 26, 20196 yr On 25. 2. 2019. at 22:45, roksi said: e moracu i ja da nabavim, ako nista bar zbog omota:) Nije valjda da ne voliš Roxy M? U nekom sam euforičnom raspoloženju, pa sam takve albume sinoć i birao (uključuje i VM).
February 26, 20196 yr On 26. 2. 2019. at 11:14, Ras said: Nije valjda da ne voliš Roxy M? U nekom sam euforičnom raspoloženju, pa sam takve albume sinoć i birao (uključuje i VM). ma gde! samo su mi country life + avalon ipak favoriti (i donekle stranded od ranijih - iako bas volim eno-a:)) super i za vm-a
February 27, 20196 yr On 25. 2. 2019. at 19:54, Parsons said: poslednja isporuka...ima i diskova super isporuka... oko pola imam i ja na vinilu, ali posebno me obraduje kad vidim stvari tipa hindu love gods i juncose (imam oba vinila)... te stvari kapiram samo ko je tada cuo... prepoznaje se (slusalacka) generacija. i victoria williams, mada to nemam, a imao sam nekad... mozda je u beogradu jos. nesto me kacenje slika nerivira u novoj verziji safari-a/google-a, mnogo ima nekih koraka, ili ja nesto ne umem... ali ovih dana sam i ja isao sistematski kroz roxy music i bryan ferry vinile, to mi je bas muzika za vinil. a danas drljam kroz novije guided by voices albume, od kojih me pola uzasno frustrira neujednacenoscu, ali sta ces.
February 27, 20196 yr On 27. 2. 2019. at 0:13, kurdi said: nesto me kacenje slika nerivira u novoj verziji safari-a/google-a, mnogo ima nekih koraka, ili ja nesto ne umem... mozda da probas putem justpaste.me (tamo prikacis fotku i samo copy link, zatim paste ovde u post). Edited February 27, 20196 yr by roksi
March 8, 20196 yr napokon nasao polovan, a odlicno ocuvan warehouse songs and stories za 20 ojra u lokalnoj 2nd hand prodavnici, bas kao i the bridge tribute to neil young. onda sam skoknuo do berlina na produzeni vikend i uf...bolje da ne pominjem
March 8, 20196 yr On 8. 3. 2019. at 16:22, maheem said: Poslednja tura za ovaj mesec stigla a u njoj Around The Bend <3 uhh, kakav asortiman. ja bih sve to c/p na svoju policu. bas mi je drago za around the bend <3
April 5, 20196 yr ide mi opasno na q svakogodisnji record store day sa preskupim, kao fol specijalnim i tendenciozno limitiranim izdanjima. zato podska retkim nezavisnim prodavnicama ploca koje ne ucestvuju u vestacki napravljenom run-u. nemam nijednu RSD plocu u kolekciji niti cu je primiti kao poklon Edited April 5, 20196 yr by Parsons