Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Ras said:

Konačno večera i kafa!

Nije baš in the midnight hour!

roxy.jpg.7cc959a4debf73aec0618f3615d69fc0.jpg

@roksi !!!!!

:D e moracu i ja da nabavim, ako nista bar zbog omota:)

Posted
12 hours ago, roksi said:

:D e moracu i ja da nabavim, ako nista bar zbog omota:)

Nije valjda da ne voliš Roxy M?

U nekom sam euforičnom raspoloženju, pa sam takve albume sinoć i birao (uključuje i VM).

Posted
10 hours ago, Ras said:

Nije valjda da ne voliš Roxy M?

U nekom sam euforičnom raspoloženju, pa sam takve albume sinoć i birao (uključuje i VM).

ma gde! samo su mi country life + avalon ipak favoriti (i donekle stranded od ranijih - iako bas volim eno-a:))

super i za vm-a :) 

Posted
On 25.2.2019. at 19:54, Parsons said:
poslednja isporuka...ima i diskova

super isporuka... oko pola imam i ja na vinilu, ali posebno me obraduje kad vidim stvari tipa hindu love gods i juncose (imam oba vinila)... te stvari kapiram samo ko je tada cuo... prepoznaje se (slusalacka) generacija. i victoria williams, mada to nemam, a imao sam nekad... mozda je u beogradu jos.

nesto me kacenje slika nerivira u novoj verziji safari-a/google-a, mnogo ima nekih koraka, ili ja nesto ne umem...

ali ovih dana sam i ja isao sistematski kroz roxy music i bryan ferry vinile, to mi je bas muzika za vinil.

a danas drljam kroz novije guided by voices albume, od kojih me pola uzasno frustrira neujednacenoscu, ali sta ces.

Posted (edited)
8 hours ago, kurdi said:

nesto me kacenje slika nerivira u novoj verziji safari-a/google-a, mnogo ima nekih koraka, ili ja nesto ne umem...

mozda da probas putem justpaste.me (tamo prikacis fotku i samo copy link, zatim paste ovde u post).

Edited by roksi
Posted

midnight in memphis - tav falco black panther burns

tvflc.jpg.a9c1c65f3598e7348ffbc0b1362e7fbc.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Poslednja tura za ovaj mesec stigla a u njoj Around The Bend <3

8-D0-B2021-48-FF-493-F-9-F58-8-C06-F4093

Posted

napokon nasao polovan, a odlicno ocuvan warehouse songs and stories za 20 ojra u lokalnoj 2nd hand prodavnici, bas kao i the bridge tribute to neil young. onda sam skoknuo do berlina na produzeni vikend i uf...bolje da ne pominjem 

Posted
Just now, Parsons said:

bolje da ne pominjem 

:lolol:

Posted
4 hours ago, maheem said:

Poslednja tura za ovaj mesec stigla a u njoj Around The Bend <3

8-D0-B2021-48-FF-493-F-9-F58-8-C06-F4093

uhh, kakav asortiman. ja bih sve to c/p na svoju policu. bas mi je drago za around the bend <3 

• 4 weeks later...
Posted

Danasnji, potpuno slucajan ulov. Bio i Pop Group - Y, ali 50e. Mnogo kume. 

ye642.jpg 

Posted (edited)

ide mi opasno na q svakogodisnji record store day sa preskupim, kao fol specijalnim i tendenciozno limitiranim izdanjima.

zato podska retkim nezavisnim prodavnicama ploca koje ne ucestvuju u vestacki napravljenom run-u.

nemam nijednu RSD plocu u kolekciji niti cu je primiti kao poklon 

Edited by Parsons