bad music for bad people Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 ^^ ako zafali tokom zime, imaš makar za potpalu
klimt Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) Bogami iz 2017. godine neće biti ni za potpalu.... Mršava godina. Evo još dopune: LP Apokrifna Realnost – На Рєкахъ Вавл҃нскыхъ AnnapurnA – Him001 LP Goli Deca – манија Fuck Yoga Records – 0054 LP Transhunter – Transhunter Fuck Yoga Records – FY#55 12" Undone – kNOWing Eva UndU Releases – none 7" Csihás Benö – Csihás Benö Witch Ears Records – none LP Goran Bregović – Three Letters From Sarajevo Universal – 578 5960 LP Asgjë Sikur Dielli – ASD Not On Label – none Ovaj poslednji bend je sa Kosova. Sledeći LP nije još unet na discogs, ali ako čovek iz Makedonije tvrdi da je izašlo, da mu verujemo. LP Kristo Rodzevski - Bitter Almonds Much Prefer Records Edited January 7, 2018 by klimt
klimt Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Nova dopuna: 12" Noise Destruction – Zeebeats EP Hellcat Tunes – HTV 002 12" Petroxy – Better Brosh Records – brsh001 12" Evano – Self Sufficient Patterns PHI φ – PHI003 12" Umek – Mechanical Blade 1605 Music Therapy – 1605-V060 10" Zvukbroda – Ako Gilesku Records – GILE 011
wayfaring stranger Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Od ranog jutra na igli. Napokon, dan za ploce.
wayfaring stranger Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 (edited) Krajem prosle godine Triko, pocetkom ove Eyot. Dva klasika u dva meseca na vinilu + Naked na cdu. EDIT> Bilo bi lepo kada bi fabrika ploca u Novom Sadu dodala gas pa da bude vise dobrih vinilnih izdanja. Edited February 8, 2018 by wayfaring stranger
Ras Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 17 minutes ago, wayfaring stranger said: EDIT> Bilo bi lepo kada bi fabrika ploca u Novom Sadu dodala gas pa da bude vise dobrih vinilnih izdanja. Koja fabrika?
alamo Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 ništa od toga, produžili su rok za izradu vinila sada na 6 meseci i digli cene za 30%. dok ne osposobe nove prese biće baš sve sporo i preskupo. eyot i triko su radjeni u isto vreme.
wayfaring stranger Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 (edited) 18 hours ago, Ras said: Koja fabrika? https://www.facebook.com/soulpeddler/ Sada mozes da se usnimis i objavis @Alamo - izgleda da kod nas nista ne moze da funkcionise normalno. Edited February 9, 2018 by wayfaring stranger
Ras Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Ne razumem samo da li je fabrika u NSu, ili je negde van? Izvinjavam se ako se pitanje čini suvišnim, ali nisam na ti sa fezbucima.
wayfaring stranger Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Fabrika je u NS-u. Imas na FB slike sta su sve stampali i sta je "u najavi".
alamo Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 U Novom Sadu je, isti čovek je vlasnik i fabrike ploča u Nemačkoj. Dosta nespremno su ušli u ovu akciju i sada kada je počela redovna proizvodnja jednostavno ne mogu da postignu to što su obećali. I sve kasni non-stop.
kurdi Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 On 1/19/2018 at 10:38 AM, wayfaring stranger said: Od ranog jutra na igli. Napokon, dan za ploce. stvarno ne bih da pravim anti-reklamu.... ali zar nije ovaj rebel star sokantno lose narezana ploca? pretiho, mutno, ne moze da se pojaca jer krcka... ne vidim kako bi mogao da bude samo moj primerak falican, inace bih ponovo kupio.
wayfaring stranger Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Meni se desilo da sam kupio u Pinball wizzardu vinil Branke Parlić, dođem kući, krcka, vratim se u PBW, kažu nemaš račun, nema reklamacije. Ispostavi se da jedan deo tiraža ima problem. Tiho jeste, ali ne krcka, bar ne konstantno i iritirajuće. Mogu da stavim ploču na gramofon i snimim video ako želiš.
alamo Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Kurdi, slobodno pravi anti-reklamu, to je skroz ok Svima koji su vinil kupili od mene sam rekao da je suviše tih i da me nervira kako zvuči... Takav je ceo tiraž RS, nije tvoj primerak faličan. Milan je sve sam uradio i ništa nije moglo da se popravi. Ti Englezi koji su rezali vinil nisu baš poznati po kvalitetu, ali su jedni od retkih koji hoće da režu samo 100 komada (za tri puta veće pare nego kada se radi 500) i to je valjda presudilo. Nisam bio srećan zbog toga tada, nisam ni sada.
Recommended Posts