Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted (edited)

Nedavno sam nabacio gramofon pa sada kopam po svojim starim pločama i reotkrivam opuse nekih bendova koje sam slušao kao mališan i, kasnije, kao tinejdžer. A tokom vikenda drogirao sam se ovim masterpisom sastava AC/DC:ACDC-Let-There-Be-Rock.jpgU pitanju je licencno izdanje diskografske kuće "Suzy". Odličan snimak, punokrvni hard-rok, gitare što sa stejdža gruvaju u naše meso. Intro numere "Overdose" će plašljivije slušaoce naterati da se zavuku pod krevet... Sve u svemu, hjudž :wub:.

Edited by Willow
Posted
pink-floyd-wish-you-were-her-405466-jpg-altwish-you-were-here-album.jpegalbum-simon-garfunkel-sounds-of-silence.jpgcaletove ploce, ja sam slabo kupovao.
Posted

na sta lice ovi sajmon i garfankel, ko frodo i sem samo u spicastim cipelicama.

Posted
na sta lice ovi sajmon i garfankel, ko frodo i sem samo u spicastim cipelicama.
:)da, gandalf im upravo objasnio i otpravio ih na putizraz lica - sve shvatiliu brzini zaboravili putohleba i put je ćorsokak
Posted

trenutna situacija je takva da bih lagao kada bih postovao na temi. gramofon je na žalost ostao na Voždovcu, čeka srećnijaprostranija vremena :(

Posted
.....
napiši nešto na temu omiljene pesme, ili slično
Posted (edited)
Gazda, pliz budi faca i nemoj...edit: i sori na primedbi ako si nedavno zaista slušao ploču "Kobac juri male ptiće" sastava "Rokeri s Moravu". Edited by Willow
Posted
trenutna situacija je takva da bih lagao kada bih postovao na temi. gramofon je na žalost ostao na Voždovcu, čeka srećnijaprostranija vremena :(
Koliko sad imas ploca, pokrpana mjesino? Mislim na HC, a ne na ova govna sto sad slusas
Posted

pravo da ti kažem, ne znam, pošto sam zapustio totalno arhiviranje i apdejtovanje spiska. therebouts of 600-700 kom, rekao bih.

Posted
600-700 kom
Idi bre u kurac
Posted
Nedavno sam nabacio gramofon ...
Koji?Ja jurim ovih dana neki dobar polovni, ali mrka kapa ...
Posted

uh, to što mi se sad sluša ni slučajno nemam na vinilu (vazda bio takav slučaj), ali za potrebe ovog topika sad puštam laganuTalking-Heads.jpg