Jump to content
IGNORED

SOČIVA

ToniAdams

Recommended Posts

Posted

Oko mi igra vec preko mesec dana, povremeno. Zakazo sam pregled sad. Jel se nekom desavalo to? Stres, anksioznost, ekrani? Ja se usro da nije neka tumorcina. Nosim sociva bas dugo. 

Posted

oće od nedostatka magnezijuma

Posted

Kako je najbolje uzimati magnezijum? Sumece tablete, granule? 

Posted

juneća džigerica

:fantom:

ja uzimam šumeće, ali se nikad nisam raspitivao o učinkovitosti. ovo mi je najjednostavnije

• +1 1
Posted
40 minutes ago, Tsai said:

Oko mi igra vec preko mesec dana, povremeno. Zakazo sam pregled sad. Jel se nekom desavalo to? Stres, anksioznost, ekrani? Ja se usro da nije neka tumorcina. Nosim sociva bas dugo. 

Dešavalo se meni. (miopija, blabla na šta ne kukah :lolol: ) 

Šalim se. Prođe posle nekog vremena, nije frka ako je povremeno. Mislim da ima veze s mišićima, ne sa očima. 

Nego, imaću sad trajni osećaj krivice da sam zlog odvratila od korekcije dioptrije. Da sam to uradila i za vakcine, samokaznila bih se 

Posted

Nisi me odvratila, otprilike cu ici krajem godine. Vise drugova je radilo, svi postali sokolovi i bez nuspojava. A i nikad jeftinije nije bilo, smesna cena.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• +1 2
Posted (edited)

Cekiraj D3 - za igranje oka

Edited by mustang
Posted
12 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Pij Mivelu..

Mivela :heart:

Posted
Cekiraj D3 - za igranje oka

Ne znam sta je tacno D3 i igranje oka ali drug je imao i minus i plus a ja "samo" minus 2.5 a i ovi su ultra mega temeljni kad pregledaju, skontace valjda sve sto treba.

Posted

Vitamin d3 

Krv na analizu treba da se da. 

To je bio odgovor za @Tsai

Posted

Ah, sad akontao

• 2 months later...
Posted

Širene zenice, radost imanja tamnih očiju na dva sata. :wub:

Kontrola očiju, redovna, sve ok uprkos mojim katastrofalnim očekivanjima, mušice i zamućenje idu u rok službe. Divna, topla zen doktorka. Ovo kad mi mrndžaju oko očiju i gledaju direkt u mozak moraju da budu fini, inače doživljavam kao nasilje. Idem od sad kod nje, možda razmislim čak i o laserima, kad je neko tako sav negujuć kao ova :heart:

Posted
5 hours ago, Svemir Zeka said:

Širene zenice, radost imanja tamnih očiju na dva sata. :wub:

Kontrola očiju, redovna, sve ok uprkos mojim katastrofalnim očekivanjima, mušice i zamućenje idu u rok službe. Divna, topla zen doktorka. Ovo kad mi mrndžaju oko očiju i gledaju direkt u mozak moraju da budu fini, inače doživljavam kao nasilje. Idem od sad kod nje, možda razmislim čak i o laserima, kad je neko tako sav negujuć kao ova :heart:

koja je? daj na pm ako neces vako

Posted
4 minutes ago, munze said:

koja je? daj na pm ako neces vako

U Euromediku, dr Smiljana Kostović.

• +1 1