zorglub Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 (edited) Jedna preporuka za sve sa ogromnim ekranima - Kiwi Browser. Em je address bar i meni dole, em su u poslednjoj verziji ubacili i "šaku". Nalazi se pored address bara i kada se "klikne", ceo sajt se spusti tako da se lagano mogu dohvatiti sadržaji s vrha stranice. Ostalo sve šljaka kao i običan Chrome. PS: Ima i ad-blocker koji lepo radi i lako se isključuje po potrebi. Edited March 13, 2019 by zorglub
I*m with the pilots Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Ne uspevam da nadjem gde se moze podesiti default mode za telefon, kada se prikaci na komp. Moze li to uopste i da se uradi, ili ja fantaziram? Po defaultu mi stoji da se puni, a to mi nikada ne treba, vec prenos podataka. Tu u tom meniju nemam nikakvu opciju za podesavanje, a gledala sam jos u odeljcima: Sistem, Korisnik, Sigurnost i ne vidim nista.
I*m with the pilots Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 (edited) Puh, ne uspevam da nadjem uopste ovaj prvi deo; niti se secam da sam na jednom mestu videla ovakva podesavanja. Verovatno razlikuje od telefona do telefona? U pitanju je 8.1.0, nexus 5x, i isto je i kod mog muza na nexusu 6. Nasla sam sad deo "Povezani uredjaji", i tu ima stavka USB, ali nista nema u ponudi da bude default, niti ima taj propratni tekst kao kod tebe; ovo sto stoji trenutno "razmena podataka" je zato sto sam to rucno odabrala. Edited April 19, 2019 by I*m with the pilots
Skyhighatrist Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Enable developer options and debugging Open the Settings app. (Only on Android 8.0 or higher) Select System. Scroll to the bottom and select About phone. Scroll to the bottom and tap Build number 7 times. Return to the previous screen to find Developer options near the bottom.
I*m with the pilots Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Ukljucila sam te programerske opcije, kako je Skyhighatrist pokazao, ali i dalje ne vidim tu opciju o kojoj Renne pricas. Nasla sam neke od tih koje ti imas na toj prvoj slici. Videcu kada i muz bude bio tu, jos jedan par ociju bolje vidi. U svakom slucaju hvala na trudu i smernicama
zorglub Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 On 13.3.2019. at 21:10, zorglub said: Jedna preporuka za sve sa ogromnim ekranima - Kiwi Browser. Em je address bar i meni dole, em su u poslednjoj verziji ubacili i "šaku". Nalazi se pored address bara i kada se "klikne", ceo sajt se spusti tako da se lagano mogu dohvatiti sadržaji s vrha stranice. Ostalo sve šljaka kao i običan Chrome. PS: Ima i ad-blocker koji lepo radi i lako se isključuje po potrebi. Upravo sam provalio da YT na Kiwiju 'ladno radi u pozadini, čak i kad se isključi ekran. Jel' ovo može i sa Chromom, jer se baš i ne sećam?
zorglub Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Skinuli ga sa Play Store-a juče 'ladno. Jbg, nije dobro biti bolji od ćaće.
mraki Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Jel kasne još nekom poruke na Viberu u zadnje vreme? Kako da znam da li je to do same aplikacije ili možda do telefona?
mlatko Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 meni tako dobroInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Anonymous Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Quote "Alphabet Inc’s Google", krovna Guglova firma, prekida suradnju s Huavejem, javio je Rojters pozivajući se na dobro upućeni izvor. Još nije reč o potpunom prestanku poslovanja, ali je svakako veliki udarac za azijsku kompaniju, koja se poslednjih nedelja našla na udaru Donalda Trampa. Napomenimo da se ova odluka Gugla odnosi na sve one koji će tek postati vlasnici mobilnih telefona koje proizvodi Huavej. Huavej će tako izgubiti pristup za apdejt telefona koji imaju Android. Takođe, izgubiće pristup Google Play Storeu, Gmailu te drugim brojnim aplikacijama. "Huavej će moći da koristi samo javno dostupne verzije Androida i neće imati pristup Guglovim servisima i aplikacijama", rekao je izvor za Rojters. Detalji ovog prekida saradnje još se dogovaraju u Guglu, piše Rojters.
Frank Pembleton Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Jel ovo znači da vlasnici Huawei telefona neće imati Gmail na telefonima? ...shiit has hit the fan...
giuseppe Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Budući vlasnici. Trenutni Huawei telefoni imaju sve kao i do sada. Ali, baš je udarac... Ne znam kako se isplati ni Google-u.
Recommended Posts