mraki Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 Kako je p20 čist Android? Jel ovo ne može da se izloguje iz nove verzije YT aplikacije ili ja nešto ne radim kako treba? Koliko vidim, sad samo ima inkognito mod kao u brovzeru, ali se sam gasi nakon nekog vremena...
radisa Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 jel na novim verzijama androida ima mogućnost da youtube radi u pozadini, dok radiš nešto drugo?
Pontijak Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 e to i mene interesuje vec sam poceo da mislim da sam glup i da ne umem to da podesim
mraki Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 (edited) Ne, nikad to neće ni dozvoliti besplatno. Može u premium (plaćenoj) varijanti za koju nisam siguran da kod nas funkcioniše. Edited August 23, 2018 by mraki
Pontijak Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 pffff. ma nista onda, ubacivanje muzike u telefon. uzgred napisano, uzeo pre mesec dana moto x4 i sta cu, svidja mi se igrackica narocito zbog kamerice jer imam strast fotkanja mobilnim od prvih kamerica u njima, ova verzija androida mi je simpaticna a i zvuk muzike preko slusalica nije los, madaaaa sve vise se nosim mislju da kupim sony walkman i napucam ga muzikom po volji + neke dobre sony bezicne slusalice i da slusam muziku kao covek
mraki Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Striming servisi su odlična stvar, šteta što ni Spotify ne radi kod nas. Ja baš obilno koristim Deezer dobijen uz Telenor paket.
djeneralche Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 27 minutes ago, radisa said: jel na novim verzijama androida ima mogućnost da youtube radi u pozadini, dok radiš nešto drugo? Google play music.
Willow Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 20 minutes ago, mraki said: Striming servisi su odlična stvar, šteta što ni Spotify ne radi kod nas. Ja baš obilno koristim Deezer dobijen uz Telenor paket. +1. Extra je Dizerčić. Mislim da u Androidu može u pozadini da svira bilo kakav strim pokrenut kroz browser. Ja, recimo, tako slušam Radio Paradise - pokrenem ga u novom tabu Chrome-a i on svira u pozadini dok radim druge stvari.
Desmond Bojčinski Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Di.fm i Soundcloud su moje jeftine za zamene za yt
Moća Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Imate nezvanicne yt aplikacije kod kojih i nema reklama i mogu da rade u pozadini i sa ugasenim ekranom.
radisa Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 3 minutes ago, Moća said: Imate nezvanicne yt aplikacije kod kojih i nema reklama i mogu da rade u pozadini i sa ugasenim ekranom. daj neku
Peter Fan Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 On 23.8.2018. at 10:32, radisa said: jel na novim verzijama androida ima mogućnost da youtube radi u pozadini, dok radiš nešto drugo? Moglo je jos na Nougatu da se podesi "split screen" i da jedna od aplikacija bude YouTube. Split je mogao biti 50-50 i 40-60 otprilike. Na Oreo moze i "picture in picture", evo ja sam u pozadini na YT stavio recenziju stanovitog SUV proizvednog u okolini Nagoje :-)
Zli Gli Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Kako da naj sasvim potpuno sasvim iskljucim lokaciju? Znaci, da nema ono da preko fejsbuk aplikacije ili mesindzera vidi gde sam bio i kad makar priblizno, niti bilo sta drugo osim eventualno da moze da se locira ako mi neko ukrade telefon, daleko bilo. Pitam za druga
I*m with the pilots Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 I kod mene na 8.1.0. može da se koristi YT sa split screen varijantom, ali realno nije zgodno ako se čita nešto ili radi duže na drugoj polovini..
Recommended Posts